Η συνέντευξη τύπου του ΠΑΟΚ - Διομήδης

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κερδίσει το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής κόντρα στον Διομήδη Άργους, με τον τεχνικό του Δικεφάλου Νίκο Γεωργιάδη, να μένει ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του.

Αρχικά ανέφερε πως: "Ήταν το τρίτο συνεχόμενο δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Ήταν μια σειρά από δύσκολα παιχνίδια και πίστευα η μεγάλη νίκη που κάνουμε με τον Δούκα, θα μας βγάλει από τον ρυθμό μας, κάτι που φάνηκε στην αρχή του παιχνιδιού. Τελικά καταφέραμε και κερδίσαμε, όπου θεωρώ καθοριστικό σημείο ότι αλλάξαμε την άμυνα μας, την ώρα που φαινόταν ότι το Άργος ήταν καλά διαβασμένο. Εμείς αλλάξαμε την άμυνα μας όπως είπα και γρήγορα καταφέραμε να μειώσουμε το σκορ. Το δεύτερο σημαντικό ήταν εκεί που άρχισε το παιχνίδι να
ζορίζει, όταν πήγαινε ο αγώνας γκολ-γκολ, εκεί οι παίκτες μου έβγαλαν την εμπειρία και την ποιότητα που έχουν".

Πρόσθεσε πως: "Καταφέραμε κάναμε μια διαφορά και θεωρώ πως δίκαια κερδίσαμε. Για εμάς κλείνει μια σειρά αγώνων με ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την άλλη εβδομάδα, ταλαιπωρηθήκαμε από τραυματισμούς (σ.σ. Παλάσκας-Τσίλης), ελπίζω την επόμενη εβδομάδα να έχουμε όλα τα παιδιά στην διάθεση μας για να πάμε να παίξουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην Αθήνα".

Δημητρούλιας: "Δίκαιη η νίκη του ΠΑΟΚ"
Απο τη μεριά του Διομήδη ο τεχνικός του Δημήτρη Δημητρούλιας, να τονισε πως ο Δικέφαλος πήρε μια δίκαιη νίκη.

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως: "Ήταν ένα παιχνίδι που είχε ενδιαφέρον. Εμείς προσπαθήσαμε να χτίσουμε μια ομάδα και πάλι από την αρχή. Δεν είμαστε ακόμα στο επίπεδο που θέλουμε. Μας λείπει η αποτελεσματικότητα. Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ ήταν σε καλή κατάσταση, το είδαμε και στη νίκη που έκανε κόντρα στον Δούκα την προηγούμενη εβδομάδα. Δοκιμάσαμε κάποια πράγματα που είχανε μεγάλο επίπεδο ρίσκου, αλλά ήταν ο μόνος τρόπος για να διεκδικήσουμε το παιχνίδι. Στην αρχή ο ΠΑΟΚ αιφνιδιάστηκε αλλά είχε την εμπειρία και την ποιότητα ώστε να το διαχειριστή αυτό. Κάναμε δυο μεγάλες "κοιλιές" στον αγώνα και για εμάς ήταν πολύ δύσκολο να ανατρέψουμε το σκορ. Ήταν καλό μάθημα για εμάς, δίκαια κέρδισε ο ΠΑΟΚ".

Κυπραίος: «Σημαντική νίκη γιατί έχουμε μπροστά μας τον Δικέα» 
"Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, όπου είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλη την εβδομάδα. Δεν αρχίσαμε όπως θα θέλαμε τον αγώνα, ο Διομήδης έβρισκε εύκολα γκολ και για αυτό βρεθήκαμε νωρίς πίσω στο σκορ με πέντε τέρματα.

Γυρίσαμε την άμυνα μας σε 6-0, καταφέραμε ισορροπήσαμε το παιχνίδι και μπήκαμε στα αποδυτήρια με δυο τέρματα πίσω.

Στο δεύτερο μέρος επιβάλλαμε τον ρυθμό, καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι και να πάρουμε μια διαφορά ασφαλείας την οποία κρατήσαμε.

Είναι πολύ σημαντική αυτή η νίκη γιατί συνεχίζουμε μια δύσκολη σειρά αγώνων, ενώ πηγαίνουμε τώρα για ένα δύσκολο παιχνίδι (σ.σ. κόντρα στον ΙΕΚ Ξυνή Δικέα). Η νίκη μας έδωσε τεράστια ώθηση και πηγαίνουμε τώρα για να παλέψουμε για τη νίκη".

Πηγή paok24.com







Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου