Ενισχύεται η HONDA ΠΑΝΟΡΑΜΑ

Λίγες ημέρες πριν τη λήξη της πρώτης φάσης της μεταγραφικής περιόδου, η HONDA ΠΑΝΟΡΑΜΑ έχει σε πλήρη εξέλιξη το σχεδιασμό της για την μεταγραφική της ενίσχυση εν όψει της επιστροφής της στην Α1 γυναικών. Ο σχεδιασμός αυτός έχει υλοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό και απομένει η ολοκλήρωση και των υπόλοιπων μεταγραφών στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Τα νέα πρόσωπα στο ρόστερ μέχρι στιγμής είναι
οι: Λούρη, Σεβδίλη, Αμανατίδου, Λαζαρίδου, Ζυγούρα Ι., Αναγνωστοπούλου, Ιωαννίδου, ενώ συνεχίζουν οι Ποιμενίδου, Αθανασοπούλου, ανανέωσαν οι Λάμπρου, Γκάτζιου και επέστρεψαν οι Ζουμπουλίδου, Αλεξιάδου. Παράλληλα στις νεάνιδες ήρθαν οι Κρίτζαλη, Δημητρακοπούλου, Χαριτάκη, Συρράκου, ανανέωσαν οι Μανάβη, Νταντίρα και επέστρεψε η Χριστοδουλίδου.

Η HONDA ΠΑΝΟΡΑΜΑ χτίζει ένα νεανικό σχήμα ενισχυμένο από τη συμμετοχή της Ελένης Ποιμενίδου, που φιλοδοξεί να γίνει ανταγωνιστικό και να καθιερωθεί στην κορυφαία κατηγορία. Η διοίκηση της HONDA ΠΑΝΟΡΑΜΑ συνεχίζει την προσπάθεια να εμπλουτίσει το έμψυχο δυναμικό της ομάδας με αθλήτριες που θέλουν και μπορούν να κυνηγήσουν αυτόν το στόχο.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου