H Ρούλα Στίγκα νεα υπεύθυνη των ακαδημιών του ΑΣΕ Δούκα

Η πρώτη μεταγραφή του ΑΣΕΔ για την περίοδο 2016-2017 είναι γεγονός!

Όχι, δεν αναφερόμαστε σε κάποια από τις ομάδες του Συλλόγου μας αλλά στο διοικητικό κομμάτι των Ακαδημιών του ΑΣΕΔ το οποίο βρήκε τον αντικαταστάτη του Θέμη Καρβουντζή. Η διοίκηση του Συλλόγου των εκπαιδευτηρίων, καλωσορίζει στην αθλητική της οικογένεια την Ρούλα Στίγκα, η οποία αναλαμβάνει άμεσα τη θέση υπευθύνου των Ακαδημιών μαζί με τον Γιάννη Ταμπάκο, ενώ αναμένεται να αποκτήσει και ενεργό ρόλο στην διαχείριση του γραφείου τύπου των ομάδων του ΑΣΕΔ.

Η Ρούλα Στίγκα είναι αθλητική δημοσιογράφος, συντάκτρια και παρουσιάστρια, έχοντας στο παρελθόν εργαστεί με απόλυτη επιτυχία στα αθλητικά
τμήματα των ΑΝΤ1, Μακεδονία TV και Πάτρα TV, υπήρξε για πολλά χρόνια υπεύθυνη γραφείου τύπου του Απόλλωνα Πάτρας (Α1 Μπάσκετ) ενώ συμμετείχε στην ομάδα επικοινωνίας σημαντικών διεθνών αθλητικών γεγονότων σε Χάντμπολ, beach χάντμπολ, μηχανοκίνητο αθλητισμό, Μπάσκετ, beach βόλει, κτλ.

Σχετικά με το νέο αθλητικό "κεφάλαιο" της ζωής της, η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά:

"Σας ευχαριστώ για τη θερμή υποδοχή που μου επιφυλάξατε και χαίρομαι που ανήκω στην οικογένεια του Αθλητικού Συλλόγου των Εκπαιδευτηρίων ΔΟΥΚΑ.

Με την αγαστή συνεργασία όλων, του τεχνικού και διοικητικού προσωπικού, θα προάγω με όλες μου τις δυνάμεις τους σκοπούς των Ακαδημιών του ΑΣΕΔ, με κυρίαρχο στόχο, την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία τους προς όφελος των μικρών αθλητών που αποτελούν το «φυτώριο» των ομάδων μας.

Πιστεύοντας ακράδαντα πως η ενασχόληση με τον αθλητισμό προσφέρει μια σειρά από οφέλη που δεν έχουν να κάνουν μόνο με τη φυσική κατάσταση των παιδιών, αλλά και με την εξέλιξη του ταλέντου τους οι Ακαδημίες του ΑΣΕΔ θα συνεχίσουν να προσφέρουν κάνοντας και με τη δική μου συνδρομή, βήματα προόδου και εξέλιξης."

Πηγή ased.gr

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου