ΠΑΟΚ: Ανανεώνουν Γεωργιάδης, Πετρίδης, Παλάσκας, Τσίλης - Ανοικτό του Αλβανού!

Ο σχεδιασμός του ΠΑΟΚ της νέας σεζόν βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και ήδη κάποιοι παίκτες έχουν ανανεώσει τα συμβόλαιά τους με την ομάδα ενώ και αύριο αναμένονται σημαντικές εξελίξεις.

Ο αρχηγός της ομάδας και παλαιότερος αθλητής της, Θοδωρής Πετρίδης, θα βρίσκεται και τη νέα χρονιά στο Δικέφαλο συνεχίζοντας τη μακρόχρονη πορεία του με τα «ασπρόμαυρα».

Σύμφωνα με πληροφορίες του PAOK24 πριν από λίγο επήλθε συμφωνία και με τον διεθνή παίκτη της ομάδας, Αποστόλη Παλάσκα, ο οποίος θα
συνεχίσει στον ΠΑΟΚ και την ερχόμενη σεζόν, όπως και με τον Άγγελο Τσίλη με τον Κερκυραίος άσο να συνεχίζει για έναν ακόμη χρόνο στην ομάδα..

Η ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας έχει διαδικαστικό χαρακτήρα, αφού υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στη διοίκηση και τον Νίκο Γεωργιάδη η οποία θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Ανοικτό του Αλβανού!
Ένας από τους πρωταγωνιστές της φετινής σεζόν για την ομάδα χάντμπολ ήταν αναμφίβολα ο Αλέξης Αλβανός.

Ο έμπειρος άσος προσέφερε τα μέγιστα και φέτος, παρά το γεγονός ότι για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα ταλαιπωρήθηκε από ένα τραυματισμό, ωστόσο τη δεδομένη χρονική στιγμή κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά για το αν θα βρίσκεται και την επόμενη σεζόν στον "Δικέφαλο".

Ο Αλβανός είχε χθες μία συνάντηση με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, προκειμένου να μιλήσουν για την ανανέωση του συμβολαίου του, με τις δύο πλευρές να μην καταλήγουν σε συμφωνία και να ανανεώνουν το "ραντεβού" τους για την επόμενη εβδομάδα.

Το θέμα της παραμονής ή όχι στην ομάδα παραμένει ανοικτό, με τους ανθρώπους του "Δικεφάλου" να τονίζουν πως έχουν καταθέσει μία συγκεκριμένη πρόταση στον παίκτη και τώρα περιμένουν την απάντηση του.

Σε κάθε περίπτωση το θέμα αναμένεται να κλείσει οριστικά τις επόμενες ημέρες, μετά τη νέα συνάντηση του Αλέξη Αλβανού με τη διοίκηση...

Επιμέλεια: Δημήτρης Τσίτσης

Πηγή: paok24.com



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου