Με Τσιλιμπάρη και Κανδύλα ο ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ. Ανανέωσε ο Παπακυπριανού. Βλέπει Κωστακίδη και Πέρρο

Η ομάδα της Νέας Ιωνίας σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr «έκλεισε» τους Κώστα Τσιλιμπάρη, Πέτρο Κανδύλα, ενώ κράτησε στο ρόστερ και τον Γιώργο Παπακυπριανού. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει επίσης έντονη κινητικότητα για την απόκτηση των Πέρρου και Κωστακίδη

«Κάθε χρόνο δύο βήματα παραπάνω»
Σοφοκλής Ξυνής και Ευθύμης Πουρνάρας μίλησαν στο sport-fm για τις νέες κινήσεις του ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑ, ενώ Τσιλιμπάρης και Κανδύλας εξήγησαν τους λόγους που τους έκαναν να πουν το «ναι»

Με δύο σπουδαίες μεταγραφές ξεκίνησε τη σεζόν 2016-2017 ο ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ. Κώστας Τσιλιμπάρης και Πέτρος Κανδύλας υπέγραψαν τα συμβόλαια τους, κάτι που επιβεβαίωσαν με δηλώσεις τους οι διοικητικοί ηγέτες του Συλλόγου Σοφοκλής Ξυνής και Ευθύμης Πουρνάρας, αλλά και οι ίδιοι οι αθλητές.

«Να αναδείξουμε το άθλημα»

Σοφοκλής Ξυνής: «Καλύψαμε τα… νώτα μας όπως έπρεπε με την μεταγραφή του Κώστα Τσιλιμπάρη. Στόχος είναι να πάμε στους τελικούς του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Κάθε χρόνο κάνουμε και δύο βήματα παραπάνω. Σκεφτόμαστε και άλλους παίκτες για να ενισχύσουμε το ρόστερ μας. Εμείς θα προχωρήσουμε και το θέμα της ανάδειξης του αθλήματος που μας ενδιαφέρει πολύ μέσα από την προβολή και την διάδοση του».

«Ελληνική ομάδα»
Ευθύμης Πουρνάρας: «Έχουμε βλέψεις πρωταθλητισμού. Εξελισσόμαστε χρόνο με τον χρόνο. Η 4η θέση που κατέκτησε η ομάδα στην περσινή Handball Premier ήταν ένα δείγμα της δυναμικής της. Οι κινήσεις που κάνουμε είναι για να διεκδικήσουμε τίτλους . Θέλουμε να φτιάξουμε μία ελληνική ομάδα με τις μεταγραφές μας. Θα προχωρήσουμε και σε άλλες δύο-τρεις κινήσεις υψηλού επιπέδου, με απόκτηση εξτρέμ και περιφερειακού».

«Ενδιαφέρον πρόκληση»
Κώστας Τσιλιμπάρης (τερματοφύλακας): «Είναι μια καινούργια προσπάθεια. Ο Σύλλογος έχει δείξει διάθεση να πρωταγωνιστήσει. Αυτού του είδους οι προκλήσεις με ενδιαφέρουν. Η πρόταση ήταν πλήρης από όλες τις απόψεις. Η συνεργασία Ξυνή- Πουρνάρα είναι τεράστια υπόθεση για το άθλημα, ενώ χαίρομαι που θα δουλέψω φέτος με τον Παναγιώτη Ιατρούδη, έναν προπονητή που έχει πάθος για το άθλημα».

Ο ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ θα είναι ο 11ος σταθμός στην καριέρα του 37χρονου Κώστα Τσιλιμπάρη, έχοντας κατακτήσει 21 τίτλους, που αποτελούν ρεκόρ για Έλληνα χαντμπολίστα.

Η καριέρα του Κώστα Τσιλιμπάρη
1994-1997 Φαίακας Κέρκυρας
1997-2004 ΑΣΕ Δούκα
2004-2005 Αθηναϊκός
2005-2006 ΑΣΕ Δούκα
2006-2008 Αγκεθίρας (Ισπανία)
2008-2009 Σταλζούντερ (Γερμανία)
2009-2012 Κονβερσάνο (Ιταλία)
2012-2013 Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
2013-2014 (έως Δεκέμβριο) ΑΕΚ
2015 (Ιανουάριος- Δεκέμβριος) Μπολτσάνο (Ιταλία)
2016 (Ιανουάριος- Ιούνιος) Φίλιππος Βέροιας
2016- ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ


«Δελεαστικό πλάνο»
Πέτρος Κανδύλας (περιφερειακός): «Πέρσι είχα κάνει κάποιες προπονήσεις με την ομάδα την περίοδο της αποθεραπείας μου από έναν τραυματισμό που είχα. Ο ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ με προσέγγισε με ωραίο τρόπο και με κέρδισε με το δελεαστικό πλάνο που έχει για τα επόμενα χρόνια. Θέλω να πετύχουμε τους στόχους μας που είναι υψηλοί.
Οι πρώτες εντυπώσεις που είχα από τους κ.κ. Ξυνή και Πουρνάρα, είναι ότι πρόκειται για σοβαρούς ανθρώπους με μεράκι για το χάντμπολ».

Πηγή: sport-fm.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου