O Καθηγητής Herzfeld, του Πανεπιστημίου της Γερμανίας, δημοσιοποίησε ορισμένα ενδιαφέροντα σημεία σχετικά με την κατασκευή του τεχνητού μελιού! στην Ευρώπη.
Μια και υπάρχει ιδιαίτερη ζήτηση για μέλι και το πλήθος των μελισσών στην Ευρώπη δέχεται ισχυρές πιέσεις λόγω της αστικής εξάπλωσης αλλά και της αλόγιστης χρήσεις φυτοφαρμάκων!.
Έχει παρατηρήσει ότι όταν επιτευχθεί η αναστροφή της ραφιναρισμένης ζάχαρης σε ένα σχεδόν πλήρη τρόπο και υπό συνθήκες απόλυτος προσδιορισμένες εργαστηριακά , τελικά η ζάχαρη στερεοποιείται με τον ίδιο τρόπο όπως και το φυσικό μέλι μετά από παραμονή για μεγάλο χρονικό διάστημα, και στην συνέχεια μπόρεσε επαναδιαλυθεί εύκολα με θέρμανση.
Πηγή
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου