Beach HB: Έτοιμη η Πρέβεζα για το "Preveza Mango 2016 EBT"

Στο MANGO Beach Bar της Πρέβεζας θα διεξαχθεί  το τέταρτο τουρνουά του 17ου Πανελληνίου πρωταθλήματος BEACH HANDBALL από 30 Ιουνίου - 3 Ιουλίου 2016.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ: Facebook.com

ΕΝΑΡΞΗ: 1/7/2016 (ΑΓΩΝΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΣΤΙΣ 30-6-2016)
ΛΗΞΗ: 3/7/2016

ΑΝΔΡΩΝ & ΓΥΝΑΙΚΩΝ


Τηλέφωνο : 0030-6973-813158 Giamouris Nikolaos

Τόπος : Mango Beach Bar

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ : 50€ για κάθε ομάδα  Η συμμετοχή θα πρέπει να πληρωθεί στην τεχνική σύσκεψη. Ακύρωση συμμετοχής μετά τη δήλωση συμμετοχής θα επιφέρει πρόστιμο 100 ευρώ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ :Preveza Sunset Resort
                        

Οι κρατήσεις δωματίων γίνονται από εσάς ύστερα από επικοινωνία άμεση με το ξενοδοχείο στις ειδικές τιμές που εξασφαλίσαμε για εσάς (δίκλινο με πρωινό σε μπουφέ: 30 ευρώ την ημέρα ανά άτομο , τρίκλινο με πρωινό σε μπουφέ : 30 ευρώ την ημέρα ανά άτομο με έκπτωση 30% για το 3ο άτομο, μονόκλινο : επιβάρυνση 70% , γεύμα ή δείπνο σε μπουφέ : 10 ευρώ (προαιρετικά)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ : Θα βγει σε συνεργασία διοργανωτών και ομοσπονδίας χωρίς να υπάρχουν αλλαγές και οι ομάδες είναι υποχρεωμένες να παρευρεθούν στην τελετή έναρξης και στις απονομές.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : Να αποσταλούν με e-mai αυστηρά μέχρι τις 25 Ιουνίου 2016 και οι 3 δηλώσεις συμμετοχών και η ιατρική βεβαίωση και υποχρεωτικά να έχετε μαζί σας τα ίδια έγγραφα με πρωτότυπη υπογραφή στην τεχνική σύσκεψη για επανέλεγχο.
 
ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ : Οι εμφανίσεις των ομάδων θα πρέπει να είναι ομοιόμορφες σύμφωνα με τους κανονισμούς (δε θα επιτρέπεται να αγωνίζεται κάποιος-α με ανομοιόμορφη εμφάνιση ή σορτς). Απαγορεύονται καπέλα,γυαλιά,όπως επίσης και σαλιάρα για τη διάκριση του specialist αθλητή-τριας.

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ-ΤΕΛΙΚΟΙ : Θα υπάρχει υποχρεωτική παρουσίαση αθλητών-αθλητριών και διαιτητών-κριτών-delegates

ΔΙΑΦΟΡΑ EVENTS : Δε θα παρεμποδίζονται από κανέναν συμμετέχοντα μέχρι να ολοκληρώνονται οι σχετικές παρουσιάσεις.

Μην ξεχάσετε να προβείτε στις ενέργειες που απαιτεί η Ομοσπονδία (ΔΗΛΩΣΗ ΟΜΑΔΑΣ-ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΙΚΤΩΝ) με συγκεκριμένες ημερομηνίες σύμφωνα με τη γενική προκήρυξη,


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου