Ανάσταση στο πριγκιπάτο της Μυκόνου!

SHOWBIZ
+φωτορεπορτάζ

Ανάσταση στο πριγκιπάτο της Μυκόνου!

Την τιμητική της είχε η Μύκονος και το φετινό Πάσχα. Ηθοποιοί, τραγουδιστές, μοντέλα, μάνατζερ, τηλεπαρουσιάστριες και επιχειρηματίες έφτασαν στο νησί των ανέμων με αεροπλάνα και βαπόρια, με αποτέλεσμα να το «βουλιάξουν».

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Φωτό: NDP, Τάσος Κοντοκώστας

Μπορεί ο καιρός να μην ήταν καλοκαιρινός, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τους τολμηρούς να κάνουν ακόμη και τις πρώτες βουτιές τους. Από τη Μεγάλη Παρασκευή μέχρι και χθες, Τρίτη του Πάσχα, τα γραφικά μυκονιάτικα δρομάκια ήταν γεμάτα κόσμο.

Οι δε celebrities, όπως κάθε φορά, έτσι και φέτος έκαναν παρέλαση στα Ματογιάννια, με τους παπαράτσι να έχουν λάβει θέση δράσης για να τους απαθανατίσουν με τις λαμπάδες τους αλλά και σε στιγμές διασκέδασης.

Ανάμεσά τους ήταν ο Γιάννης Λάτσιος, που έκανε Ανάσταση στη Μύκονο με τον γιο του Αγγελο-Ιωάννη και τους φίλους του Πέτρο Κωστόπουλο και Δημήτρη Αργυρόπουλο, η Δούκισσα Νομικού με τον σύντροφό της Δημήτρη Θεοδωρίδη, ο Αντώνης Ρέμος με την Υβόννη Μπόσνιακ και ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος έκανε ακόμη μία φορά μοδάτη εμφάνιση με κόκκινο (πασχαλινό!) παντελόνι!

Διαβάστε επίσης: 

Η Κάιλι Μινόγκ στη Σίφνο

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

 



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου