Επιστροφή του Φαίακα στην Α2 ανδρών

KOZANH-ANTAΠOKΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ CORFUSPORTS: Φανή Μέριανου

Την πανηγυρική του επιστροφή στη δεύτερη, τη τάξει, εθνική κατηγορία του χάντμπολ γιορτάζει εδώ και λίγη ώρα (Κυριακή, 15/5) η ανδρική ομάδα του Φαίακα. Οι Ερυθρόλευκοι των Ριγανά- Μπαρούμα μετέτρεψαν σε μονόλογο το μπαράζ με τους Πόντιους Κιλκίς στο ουδέτερο της Κοζάνης, επικρατώντας με το επιβλητικό 51-23.

Οι Φαίακες μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι, παίρνοντας το προβάδισμα με 8-0 στο δεκάλεπτο για να κλείσουν το ημίχρονο με το σκορ να
βρίσκεται στο 23-9. Ανάλογη εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 51-23 μέσα σε πανηγυρισμούς των παιχτών και 60 φίλων της ομάδας, που συνόδευσαν την αποστολή.

Μοναδικό γεγονός που «σκίασε» τη γιορτή, η μεταφορά του Φάνη Καραμανλή στο νοσοκομείο. Ο άσος του Φαίακα, περίπου δέκα λεπτά προ της λήξης, υπέστη κρίση υπογλυκαιμίας και επιληπτικό επεισόδιο. Αμέσως, ειδοποιήθηκε το ασθενοφόρο, το οποίο αφίχθη στο... τρίλεπτο και ο παίκτης μεταφέρθηκε για όλες τις απαραίτητες εξετάσεις. Το γεγονός ότι, μετά τη λήξη, άπαντες στις τάξεις του Φαίακα, έσπευσαν να του αφιερώσουν τη μεγάλη νίκη- άνοδο, βεβαίως αυτονόητο.

ΦΑΙΑΚΑΣ - ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ 51-23
Τα δεκάλεπτα: 8-0,15-3,23-9,33-14,41-19,51-23.

ΦΑΙΑΚΑΣ (Ριγανάς- Μπαρούμας): Κουλούρης (τ), Τσιλιμπάρης (τ), Ασμάνογλου 8, Τσόνας 7, Καράμπουλας, Μιχαλάκης 4, Δημητρέλος 4, Νάστος 1, Βάγιας 3, Δελλής 4, Κατσαρός 4, Λιτσαρδόπουλος 4, Κυριακίδης, Μωραϊτης, Κολοβός 8, Κορακιανίτης 4.

ΠΟΝΤΙΟΙ (Κ. Νικολαϊδης): Βαφειάδης (τ), Ψαρράς (τ), Κουσίδης 7, Γ. Κωστόπουλος 5, Τριανταφυλλίδης 2, Κ. Κωστόπουλος 2, Σακαλής 2, Ταχουρίδης 2, Βιολιτζής, Δ. Κωστόπουλος 2, Καλαϊτζής 1, Βάλης.

Διαιτητές: Κ. Πάτσιος, Δ. Πήτας (Δ. Μακεδονίας).

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου