Έφτασε το Άγιο Φως στη Αθήνα …Υποδοχή με Τιμές Αρχηγού Κράτους! (video)

trΈφτασε το Άγιο Φως στη Αθήνα …Υποδοχή με Τιμές Αρχηγού Κράτους και πορεύεται για το Μετόχι του Πανάγιου  Τάφου και από εκεί θα τα μεταλαμπαδευτεί  σε ολόκληρη τη Χώρα όπου και θα φτάσει ακόμη και στη πιο μακρινή γωνιά της Πατρίδας!

Λίγα λεπτά μετά τις 8μμ του Μ. Σαββάτου, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, το αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας που μετέφερε το Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα, όπου έγινε δεκτό με τιμές αρχηγού κράτους, την ίδια ώρα εκατοντάδες πιστοί είχαν συγκεντρωθεί στο αεροδρόμιο.

Ο Έξαρχος του Παναγίου Τάφου Αρχιμανδρίτης Δαμιανός, παρέδωσε το “Αγιο Φως στο Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαο και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο. Το Άγιο Φως ακολούθως  μεταφέρθηκε 17 ελληνικούς προορισμούς με αεροσκάφη της Aegean και της Olympic Air, με τις προγραμματισμένες εμπορικές πτήσεις τους, αλλά και με τρία επιπλέον σκάφη που θα διατέθηκαν αποκλειστικά για τον σκοπό αυτόν.

Με ανυπομονησία αναμένουν οι Πιστοί το Άγιο Φως  από απόψε με το «Δεύτε λάβετε Φως » θα φτάσει σε κάθε σπίτι και σε κάθε εικονοστάσι …455

Το Άγιο Φως έφτασε με Ειδική Πτήση της Πολεμικής Αεροπορίας

Εκατοντάδες θα κινήσουν οι Πιστοί να το φέρουν με φανάρια ,λαμπάδες και κεριά ακόμη και στους νεκρούς μας στα Κοιμητήρια …Παντού θα φτάσει το Άγιο Φως και θα φωτίσει τις Ψυχές και τις Καρδιές , Ζωντανών και Νεκρών !



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου