Χειροβομβίδα προκάλεσε συναγερμό στη Φρουρά των Φυλακών Τρικάλων!

1000Συναγερμός σήμανε στις Φυλακές Τρικάλων, όταν χθες το απόγευμα κατά την διάρκεια εργασιών στον περιβάλλοντα χώρο, εντοπίστηκε χειροβομβίδα.

Η χειροβομβίδα, εντοπίστηκε μεταξύ του συρματοπλέγματος και του φράκτη ασφαλείας κοντά σε πύργο ελέγχου της εξωτερικής φρουράς…Αν και υπάρχουν  ενδείξεις ότι ίσως να πρόκειται για χειροβομβίδα (ξεχασμένη;) από την επιχείρηση της Μαζικής Απόδρασης από τις Φυλακές με πυρά Καλάσνικοφ  και ρίψη χειροβομβίδων !

Τότε τα ΤΕΝΞ του Στρατού είχαν εντοπίσει και καταστρέψει πάνω από 21 χειροβομβίδες 230313trikala1113

Να θυμίσουμε :Απόδραση ΣΟΚ στις φυλακές Τρικάλων Σάββατο, 23 Μαρτίου 2013!55

(Πολεμικό σκηνικό θυμίζει η κατάσταση στις φυλακές Τρικάλων μετά την εκδήλωση επίθεσης από άγνωστο αριθμό κακοποιών εναντίον του περιβόλου της φυλακής στις 20.30 της Παρασκευής, με αποτέλεσμα να έχουν δραπετεύσει έντεκα κρατούμενοι, αλβανικής καταγωγής, και να έχουν τραυματιστεί σοβαρά δύο ειδικοί φρουροί, ο ένας εκ των οποίων βρίσκεται στην εντατική του νοσοκομείου Τρικάλων. )

Αμέσως διατάχθηκε το «σφράγισμα» της φυλακής και διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων, ενώ σήμερα το πρωί κλιμάκιο του στρατού ξηράς από την Λάρισα, προχώρησε σε ελεγχόμενη έκρηξη της χειροβομβίδας. Οι έρευνες για την προέλευση της χειροβομβίδας, βρίσκονται σε εξέλιξη.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου