Αύξηση κατά... 8,52% στην φαρμακευτική δαπάνη του "Δαφνιού" - Δείτε όλα τα στατιστικά στοιχεία για το 2015

Αύξηση κατά... 8,52% στην φαρμακευτική δαπάνη του

Αύξηση κατά... 8,52% στην φαρμακευτική δαπάνη του ψυχιατρικού νοσοκομείου Αττικής (ΨΝΑ - "Δαφνί") για το 2015 δείχνουν τα στατιστικά στοιχεία τα οποία έδωσε στη δημοσιότητα την Μ. Τετάρτη 27 Απριλίου η διοίκηση του ιδρύματος, και μάλιστα κατά τη διάρκεια της προσπάθειας του υπουργείου Υγείας να συγκρατήσει την δημόσια νοσοκομειακή φαρμακευτική δαπάνη σε ιδιαιτέρως χαμηλά επίπεδα...

 

Σύμφωνα με τα ίδια στατιστικά στοιχεία για άλλες κατηγορίες μεγεθών, στο ΨΝΑ - "Δαφνί" αύξηση κατά 2,81% σημειώνει για το 2015 η μέση διάρκεια νοσηλείας και φθάνει στο υψηλότερο σημείο της τελευταίας πενταετίας, αύξηση κατά 4,39% σημειώνει επίσης το ποσοστό κάλυψης κλινών, επίσης το υψηλότερο σημείο της τελευταίας πενταετίας, ενώ αύξηση μόλις κατά 2,75% σημειώνει για το 2015 ο αριθμός των νοσηλευθέντων ασθενών στο ίδρυμα.

 

Εντύπωση, πάντως, προκαλεί το γεγονός ότι η διοίκηση του ΨΝΑ - "Δαφνί" δεν δίνει τα στατιστικά στοιχεία για τους θανάτους ασθενών κατά το 2015, με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές του ygeia360.gr να διαβεβαιώνουν ότι αυτο συμβαίνει επειδή ο αριθμός των θανάτων ασθενών σημείωσε αύξηση κατά περίπου... 30% για το 2015!


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου