ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ και ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΥΠΩΜΑ ΤΗΣ...ΔΡΑΧΜΗΣ...!!!

ΜΠΑΡΑΖ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ...!!!

Δύο πρωτοσέλιδα εφημερίδων σήμερα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, σοκάρουν με τις αποκαλύψεις που φέρνουν στο φώς της δημοσιότητος  το σχέδιο (Χ)  τού Τσίπρα,  γιά έκδοση τού νομίσματος της δραχμής.
Σε αυτά να προστεθεί  και η συνέντευξη του Π. Λαφαζάνη στο liberal.gr πού υποστηρίζει ότι «Ο Βαρουφάκης δεν μπορει να έκανε κινήσεις που να μην γνώριζε ο  Τσίπρας και

ότι τελικά την ευθύνη για τη διαπραγμάτευση την είχε ο ίδιος  ο... Τσίπρας»...!!!
********
Το κυβερνητικό σχέδιο που ενεργοποιήθηκε τις ημέρες πριν το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου περιελάμβανε μεταξύ άλλων την οργάνωση συσσιτίων, τη συγκέντρωση φαρμάκων, την απόπειρα ελέγχου όλου του συστήματος τηλεπικοινωνιών της χώρας αλλά και την έκδοση νομίσματος.
********
Το επόμενο μεγάλο κομμάτι του PlanX ήταν όπως αποκαλύπτει το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ στο σημερινό του φύλλο η συγκέντρωση φαρμάκων με «αντισυνταγματάρχη» του Γ΄ Σώματος Στρατού να κάνει ραντεβού σε φαρμακοποθήκες στη Μακεδονία έχοντας στην αποστολή του και το ενδεχόμενο... επίταξης των τελωνείων...!!!
********
Η κυβέρνηση όμως δεν προετοιμαζόταν μόνο για φάρμακα, τρόφιμα και τηλεπικοινωνίες αλλα στο σχέδιό της είχε και την έκδοση νομίσματος.
 
********
Όπως αναφέρει η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  είχαν οργανωθεί δύο μυστικές αποστολές σε δύο διαφορετικές Ηπείρους για επίσκεψη σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην έκδοση νομισμάτων. 
********
Από τις επαφές των ομάδων που σύμφωνα με το δημοσίευμα ήταν σε γνώση του Παναγιώτη Λαφαζάνη είχε προκύψει ότι θα χρειαζόταν ένα μήνα για το τύπωμα του νομίσματος από τη στιγμή που θα δινόταν η σχετική εντολή.
******** 
Βέβαια αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι την  ίδια ώρα ο Αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης σε άρθρο του στον Economist αναφέρει: 
********
«Είναι συνεπώς τέτοια τα μεγέθη, οι παραλείψεις και οι ζημιές για την οικονομία της Χώρας, που δικαιολογείται απόλυτα η απόφασή μας να διερευνήσουμε σε βάθος τι έγινε το καλοκαίρι του 2015 που οδηγηθήκαμε στο κλείσιμο των τραπεζών και τους κεφαλαιακούς ελέγχους»...
********
«Όπερ έδει δείξαι»...
              ------------------------
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου