Τι να ζήτησε πάλι απο τον Αρχηγό του ΓΕΕΘΑ ο ΟΗΕ για τους πρόσφυγες ;

IMG_0532

IMG_0532Στον Αρχηγό του ΓΕΕΘΑ ο Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ στην Ελλάδα για τους Πρόσφυγες ..Δεν φτάνουν που καθημερινά μας βρίζουν λες και η Ελλάδα φταίει για όλα τα προβλήματα των ταλαίπωρων της Γης , μας εγκαλούν κιόλας .γιατί δεν κάνουμε αρκετά …πόσα ακόμη έχουμε  να δώσουμε για τους λαθρο-πρόσφυγες !

IMG_0525Πάντως οι Ένοπλες δυνάμεις δίνουν καθημερινά αγώνα και τα νούμερα των μερίδων στα συσσίτια που έχουν πάρει επ ώμου είναι τρομαχτικά …Ούτε Πόλεμο να είχαμε λένε αξιωματικοί του Ελληνικού Στρατού ! Ας ελπίσουμε να ζήτησε και άλλα ο Αρμοστής …Γιατί κανένα καράβι με τρόφιμα δεν είδαμε να πιάνει λιμάνι στον Πειραιά !

Την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, συναντήθηκε στο γραφείο του με τον Επικεφαλής της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα, κο Philippe Leclerc.
Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στο ρόλο που διαδραματίζει ο ΟΗΕ στο προσφυγικό, στην συνδρομή των ΕΔ στην διαχείριση των προβλημάτων που προκύπτουν από τις αυξημένες προσφυγικές ροές, καθώς και στην ανάπτυξη κοινών δράσεων στον εν λόγω τομέα.

The post Τι να ζήτησε πάλι απο τον Αρχηγό του ΓΕΕΘΑ ο ΟΗΕ για τους πρόσφυγες ; appeared first on veteranos |Εθνικά Θέματα.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου