Στα Κομάντος της «ΔΔΕΕ του ΓΕΕΘΑ και της ΔΥΚ» ο Πολωνός Υποστράτηγος των Ειδικών Δυνάμεων! (φώτο)

??????????

??????????Μετά την επίδειξη των Ειδικών Δυνάμεων και της ΔΥΚ ….Δεν άντεξε , πήρε το όπλο ο Πολωνός Υποστράτηγος και πλάκωσε τις ριπές σαν γνήσιο Κομάντο που είναι … (φώτο)

100_1906Από 24 έως 27 Ιανουαρίου 2016, ο Επιθεωρητής των Πολωνικών Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων, Υποστράτηγος PiotrPatalong, επισκέφθηκε την χώρα μας στο πλαίσιο ανταπόδοσης αντίστοιχης επίσκεψης του Διοικητού Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων (ΔΔΕΕ) του ΓΕΕΘΑ,στην Πολωνία, με σκοπό την περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας των ΕΔ των δύο χωρών σε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.DSCN0198

Κατά την διάρκεια της παραμονής του στη χώρα μας έγινε δεκτός από τον Υπαρχηγό ΓΕΕΘΑ, Αντιπτέραρχο (Ι) Γεώργιο Παρασχόπουλο (φώτο)και πραγματοποίησε επισκέψεις σε Μονάδες Ειδικών Επιχειρήσεων της ΓΕΕΘΑ/ΔΔΕΕ και της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών του Αρχηγείου Στόλου. ??????????????????????????????? ?????????? ??????????

The post Στα Κομάντος της «ΔΔΕΕ του ΓΕΕΘΑ και της ΔΥΚ» ο Πολωνός Υποστράτηγος των Ειδικών Δυνάμεων! (φώτο) appeared first on veteranos |Εθνικά Θέματα.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου