Stylish Ηλιάδη στα μπουζούκια

SHOWBIZ

Stylish Ηλιάδη στα μπουζούκια

Φέτος εμφανίζεται στο πλευρό του Πάνου Κιάμου σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας.

Ωστόσο, κάθε φορά που βρίσκει ελεύθερο χρόνο από τις επαγγελματικές και τις οικογενειακές υποχρεώσεις της η Αγγελική Ηλιάδη φροντίζει να παρακολουθεί και προγράμματα συναδέλφων της.

Ο φακός της «Espresso» εντόπισε την όμορφη τραγουδίστρια πριν από μερικά βράδια στο κέντρο όπου τραγουδά ο Πάνος Καλίδης.

Ντυμένη casual, πλην όμως πολύ μοδάτα, με μαύρο παντελόνι και δερμάτινο μπουφάν ίδιου χρώματος, η Αγγελική εμφανίστηκε στο μαγαζί συνοδευόμενη από τη σύντροφο του Καλίδη Λεάννα Μάρκογλου, με την οποία είναι φίλες εδώ και χρόνια.

Μάλιστα, μια ημέρα πριν από τη συγκεκριμένη έξοδό τους, η τραγουδίστρια είχε επισκεφθεί τη Λεάννα στο σπίτι της για να στολίσουν μαζί το δέντρο! Στην παρέα των δύο γυναικών ήταν και ο pr man Χάρης Σιανίδης, που συνδέεται επίσης με στενή σχέση φιλίας με την Αγγελική. Οι τρεις φίλοι είχαν μεγάλα κέφια και φαίνονταν να διασκεδάζουν πολύ, ειδικά τη στιγμή που ο Πάνος Καλίδης πλησίασε στο τραπέζι τους. Ο ίδιος δεν παρέλειψε, φυσικά, να δώσει το μικρόφωνο στην Αγγελική, η οποία ερμήνευσε γνωστές επιτυχίες και χειροκροτήθηκε θερμά απ' όλους τους θαμώνες του κέντρου.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου