Από την Ευρώπη σε διώχνουν κι όχι από τη Σένγκεν, ανόητε!

images (1)

Η προ των πυλών έξοδος της Ελλάδας από τη συνθήκη Σένγκεν δεν θα είναι απλά μία εξαίρεση από τις νομικές συμβάσεις που διέπουν την επικράτεια της Ευρωπαϊκης Ένωσης. 

Είναι ο πολιτικός πρόλογος, ώστε η Ελλάδα να αποτελέσει πολιτικά, αυτό που καλούμε με νομικούς όρους Corpus Separatum (ξεχωριστό σώμα)!!

Η νομική και πολιτική αυτή συνθήκη και ορολογία, ισχύει για την πόλη της Ιερουσαλήμ. Επειδή το «ιδιοκτησιακό» καθεστώς της αιώνιας αυτής πόλης, είναι διαφιλονικούμενο μεταξύ Ισραηλινών και Αράβων της Παλαιστίνης, η πόλη διέπεται από ένα ξεχωριστό νομικό πλαίσιο (ΟΗΕ 1947), το οποίο δεν αναγνωρίζει την πολιτική και νομική εξουσία, καθώς και την κυριαρχία κανενός από τους εμπόλεμους επάνω στην πόλη.

Το νομικό αυτό καθεστώς, μπορεί να αφορά και σε ολόκληρες περιοχές, αλλά τώρα, για πρώτη φορά (Αριστερά), το βλέπουμε για ολόκληρη κρατική οντότητα!!!

Οι Ευρωπαίοι δεν είναι ηλίθιοι.

Ηλίθιοι, είναι αυτοί που τους θεωρούν ηλίθιους.

Η βαθιά Ευρώπη, όχι η βιτρίνα των Βρυξελλών, βλέπει ξεκάθαρα, ότι υπάρχει πολιτικός δόλος από την Ελληνική Κυβέρνηση στο καλούμενο «προσφυγικό» πρόβλημα.

Η Ευρώπη, εκκωφαντικά εύγλωττα μας λέει, ότι η χώρα μας είναι ξεχωριστό σώμα πλέον, από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Βγάζουν το ελληνικό πρόβλημα έξω από την αυλή του σπιτιού τους.

Εννοείται βέβαια, ότι δεν θα αφήσουν να αποσταθεροποιηθεί η εσωτερική συνοχή της Ένωσης διά του μεταναστευτικού, επειδή το θέλουν οι Τούρκοι, ο Τσίπρας και ο Καμμένος.

Προτιμούν να «λουστεί» ο ελληνικός λαός τις πολιτικές επιλογές του. 

Είναι η συνήθης πρακτική που ακολουθούν για τη χώρα μας.

Ο λαός μας δεν έχει καταλάβει ακόμη, ότι οι επιλογές του θα έχουν φρικτό κόστος για εκείνον, όταν αυτές διέπονται από βαλκάνια και αμερικανίζουσα κουτοπονηριά.

Θα το καταλάβει, όταν ο απόλυτος εφιάλτης θα είναι μέσα στο σπίτι του.

Δεν θα σταματήσουν μόνο στη συνθήκη Σένγκεν. Θα υπάρξουν και άλλα μέτρα στην πορεία, όταν θα αρχίσει να διακρίνεται η δομική κατάρρευση της χώρας μας.

Ως Corpus Separatum της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα υπάρχει η πολιτική νομιμοποίηση εταίρων και δανειστών, για μέτρα σταθεροποίησης της χώρας ή ό,τι άλλο προκύψει και επιβάλλουν οι γεωπολιτικές συνθήκες και εξισώσεις…

Περπατάμε, ως πολιτικό σύστημα, πάνω στα κάρβουνα και, σίγουρα, πόνο στα κάρβουνα δεν θα προκαλέσουμε. Η Αντιπολίτευση είναι σε κωματώδη κατάσταση, η Κυβέρνηση έχει τη δική της κρυφή ατζέντα από τον ελληνικό λαό και από τους Ευρωπαίους εταίρους μας, ενώ παράλληλα οι κοινωνικές και συστημικές δυνάμεις έχουν αλληλοεξουδετερωθεί.

Το να επικαλεστούμε την παρέμβαση του Θεού δεν είναι κακό. Το αντίθετο.

Το κακό για εμάς είναι, ότι ο Θεός βοηθάει αμαρτωλούς και ενάρετους, όχι ηλίθιους!!!


Μαρία Πολυζωίδου
aixmi.gr

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου