«Χτύπησαν» εκκλησίες και μαγαζιά στα Χανιά

Άδοξο τέλος είχε για δυο 21χρονους διαρρήκτες, έναν Έλληνα και έναν Αλβανό, το μπαράζ κλοπών που εξαπέλυσαν τη νύχτα της Δευτέρας στις περιοχές Στέρνες, Αρώνι και Κουνουπιδιανά στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Χανίων, χτυπώντας…

 

εκκλησίες και καταστήματα. Όμως, οι έρευνες των αστυνομικών οδήγησαν στην σύλληψή τους.
Αρχικά, οι δράστες κατάφεραν να παραβιάσουν την πόρτα ενός παντοπωλείου στο κέντρο του Αρωνίου, αλλά δεν τα κατάφεραν και έσπασαν την τζαμαρία για να μπουν μέσα! Άνοιξαν την ταμειακή μηχανή, αλλά δεν βρήκαν παρά λίγα χρήματα τα οποία άρπαξαν. Στη συνέχεια, πήγαν στο διπλανό κρεοπωλείο όπου διέρρηξαν την κλειδαριά και πήραν μαζί τους ολόκληρο το συρτάρι του ταμείου με όσα χρήματα είχε μέσα. 

Αμέσως μετά, διέρρηξαν μια καφετέρια και ένα καφενείο στην ευρύτερη περιοχή των Κουνουπιδιανών Ακρωτηρίου, προκαλώντας και σε αυτά υλικές ζημιές και κλέβοντας μικροποσά. Τα χρήματα και ο φορητός υπολογιστής συνολικής αξίας 920 ευρώ που έκλεψαν δεν τους φάνηκαν αρκετά και συνέχισαν τη δράση τους στις Στέρνες, όπου αποπειράθηκαν να διαρρήξουν το παγκάρι μιας εκκλησίας. 

Όμως, εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς και στην κατοχή του 21χρονου κατασχέθηκαν 279 ευρώ και ο κλεμμένος υπολογιστής. Οι δυο δράστες προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα Σούδας που διενεργεί την προανάκριση για τυχόν άλλες διαρρήξεις και μετά στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων που τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου