Ο Παναθηναϊκός… αποκλείει τον ΠΑΟΚ από το Europa

Ο «Δικέφαλος» ελπίζει, πλέον, όχι σε ένα αλλά σε πολλά θαύματα. Με την Κρασνοντάρ στο +4 από αυτόν πρέπει να κάνει 2/2 ως το φινάλε (νίκη με Γκαμπάλα και με Ντόρτμουντ) και οι Ρώσοι να πάρουν μόνον ένα βαθμό (κομματάκι δύσκολο…)…

 

στα επόμενα δύο ματς με Ντόρτμουντ (εντός) και με Γκαμπάλα (εκτός).

Ο Τούντορ κατέβασε τον ΠΑΟΚ στο «Κουμπάν» με στόχο να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα του Μακ και του Ροντρίγκες. Όταν το έκανε με ουσία, όχι με ημιτελής ενέργειες έξω από την αντίπαλη περιοχή, ήταν πολύ αργά…

Αν ο ΠΑΟΚ αποκλειστεί (το πιο πιθανό) από την επόμενη φάση δεν θα οφείλεται από την ήττα του στο Κρασνοντάρ. Το βράδυ της Πέμπτης ο Τούντορ και οι παίκτες του «έκλαψαν» για τους δύο πεταμένους βαθμούς στο Μπακού απέναντι στην Γκαμπάλα. Η «μάχη» με τους Ρώσους, για τη δεύτερη θέση του ομίλου, κρίθηκε σε μεγάλο βαθμό στο παιχνίδι της Τούμπας.

Εκεί, όπου και οι Ρώσοι έκαναν ένα rotation κατά τα 6/11 στο αρχικό σχήμα τους γιατί γνώριζαν ότι και ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί με αρκετούς μη βασικούς ποδοσφαιριστές. Βλέπετε, ακολουθούσε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Τούντορ φοβήθηκε ότι αν δεν κερδίσει εκείνο το ματς θα είχε άσχημα ξεμπερδέματα και στο δίλημμα Ελλάδα ή Ευρώπη επέλεξε… Παναθηναϊκός.

Οι όποιες ανασφάλειες είχε ο Κροάτης κόστισαν ενδεχομένως και τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από την συνέχεια του Europa League. Μπορεί με τα αν η μπάλα να μην μπαίνει στα δίχτυα, αλλά αν ο «Δικέφαλος» είχε δει πιο σοβαρά το ματς της 3ης αγωνιστικής και το είχε κερδίσει τώρα δεν θα ήταν στους μείον τέσσερις βαθμούς από την Κρασνοντάρ. Θα ήταν στο μείον δύο, μετά και την ήττα του στη Ρωσία και θα είναι πολύ πιο πολλές ελπίδες. Να συνεχίσει το… ταξίδι, όπως έκανε στις τρεις από τις πέντε φορές που βρέθηκε στους ομίλους του Europa League.

Γιατί, τώρα –ας όψεται ο… Παναθηναϊκός- έχει μηδαμινές ελπίδες.

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου