Δυστυχώς ή ευτυχώς ζούμε όλοι στην εποχή της υπερπληροφόρησης αλλά και… παραπληροφόρησης. Από αυτή την κατάσταση δεν απουσιάζουν τομείς της διατροφής, καθώς το τι τρώμε, πώς το τρώμε και τι αυτό μπορεί να κάνει στον οργανισμό μας είναι θέματα που απασχολούν όλους μας καθημερινά.
Εκτενείς συζητήσεις γίνονται για την επίδραση του καφέ και συγκεκριμένα της καφεΐνης στην απορρόφηση του ασβεστίου και συνεπακόλουθα στην οστική υγεία αλλά και σε άλλους τομείς της υγείας όταν πίνουμε τον καφέ με γάλα. Ας δούμε, όμως, τι δείχνει η επιστημονική βιβλιογραφία καθώς αυτή είναι η πιο έγκυρη πηγή πληροφόρησης…
Διαβάστε τη συνέχεια στο boro.gr
Πηγή
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου