Ο Μαρακάκης με νέο αμόρε

SHOWBIZ

Ο Μαρακάκης με νέο αμόρε

Επιτέλους, την κυκλοφόρησε! Ο Γιάννης Μαρακάκης έκανε την πρώτη του επίσημη κοσμική έξοδο με τη γυναίκα που βρίσκεται σε πρώτο πλάνο στην προσωπική του ζωή τους τελευταίους έξι μήνες.

Η 23χρονη Νίκη Θωμοπούλου συνόδευσε τον 39χρονο δικηγόρο σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε προχθές στα βόρεια προάστια. Ντυμένος κομψά, όπως συνηθίζει, ο Γιάννης φαινόταν πολύ γοητευτικός μέσα στο γκρι κοστούμι του, το οποίο είχε συνδυάσει με μοβ γραβάτα.

Δίπλα του η Νίκη, όμορφη και λαμπερή, χαμογελούσε πλατιά κάθε φορά που τα φωτογραφικά φλας έπεφταν πάνω τους. Πάντως έδειχνε και λίγο αμήχανη, σαν να ντρεπόταν λιγάκι που βρέθηκε ξαφνικά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Ανθρωποι που τη γνωρίζουν κάνουν λόγο για ένα κορίτσι χαμηλών τόνων, στοιχείο που κέρδισε αμέσως τον Γιάννη.

Η 23χρονη Νίκη δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της showbiz. Σπούδασε Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων, και απασχολείται στον ιδιωτικό τομέα. Αγαπάει πολύ τον αθλητισμό, γεγονός που συντέλεσε επίσης στο να έρθει κοντά στον Γιάννη, καθώς κι εκείνος γυμνάζεται καθημερινά.Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου