Χρήστος Σπίρτζης: Ζητώ συγγνώμη από τους συναδέλφους μου...

Χρήστος Σπίρτζης: Ζητώ συγγνώμη από τους συναδέλφους μου...
Ανοιχτή επιστολή προς τους μηχανικούς, γιατρούς, δικηγόρους, μηχανικούς και όλους τους ασφαλισμένους του ΕΤΑΑ απέστειλε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης, με αφορμή την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα του Οκτωβρίου, που καταργεί ευνοϊκές διατάξεις των ασφαλισμένων του Ταμείου, που περιλαμβάνονταν στο μίνι ασφαλιστικό Στρατούλη.

Όπως λέει, «για τη διάταξη αυτή στη Διαπραγμάτευση με τους Θεσμούς δόθηκε μεγάλη μάχη με επαρκέστατη τεκμηρίωση από την πλευρά της ελληνικής Κυβέρνησης τόσο για τους κοινωνικούς δίκαιους λόγους όσο και για την αποτελεσματικότητα της εφαρμογής της πρότασης της Κυβέρνησης. Δυστυχώς, στο συγκεκριμένο θέμα, οι Θεσμοί δεν έδειξαν τη δέουσα και προφανή λογική, για να αποδεχθούν τη συνέχιση της ισχύος της διάταξης ή άλλων εναλλακτικών προτάσεων που κατέθεσε η ελληνική Κυβέρνηση».

Για αυτό, όπως λέει, «...ζητώ από τους Συναδέλφους μου, από όλους όσους δώσαμε κοινούς αγώνες, και ιδιαίτερα τους νέους επιστήμονες της Χώρας μας, την κατανόησή σας για την ψήφιση της άδικης, αλλά όμως και προσωρινής διάταξης, που στρέφεται ενάντια σε όλους τους Ασφαλισμένους του ΕΤΑΑ».

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου