Ραχήλ Μακρή: Ταβερνιάρης ο...Πρόεδρος της Ελληνικής Βουλής, Νίκος Βούτσης

Η Ραχήλ Μακρή στράφηκε εναντίον του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση στη ραδιοφωνική εκπομπή του Πέτρου Κουσουλού, Νυχτερινό Ρεπορτάζ, στον ALPHA 9,89.
 
Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλεσε ταβερνιάρη τον κ. Βούτση, ζητώντας μάλιστα συγγνώμη από το συγκεκριμένο κλάδο, ο οποίος όπως τόνισε η ίδια «παλεύει να βγάλει τίμια το ψωμί του, καθώς είναι δύσκολο να έχεις ταβέρνα σε μια τόσο δύσκολη εποχή».
Ο λόγος που οδήγησε την κ. Μακρή στον συγκεκριμένο χαρακτηρισμό είναι οι διαγραφές που έκανε ο κ. Βούτσης από την αρχική σελίδα του δικτυακού τόπου της Βουλής (http://ift.tt/1kcSdqU) στα banners που παρέπεμπαν στις πρωτοβουλίες της κυρίας Κωνσταντοπούλου.
Συγκεκριμένα αφαιρέθηκε ό,τι σχετιζόταν με την Επιτροπή Αλήθειας για το Δημόσιο Χρέος, το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για τη Siemens αλλά και την πρωτοβουλία πολιτών για τη στήριξη της επιτροπής ελέγχου του Δημόσιου Χρέους.
Να σημειωθεί ότι οι εν λόγω αναρτήσεις ήταν μόνιμες και παρέπεμπαν σε άλλες σελίδες με αναλυτικές πληροφορίες για τις πρωτοβουλίες της τότε Προέδρου της Βουλής.

 

Πηγή κειμένου: 

anemosanatropis.blogspot.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου