Κικλίς: Δεν πρόλαβαν να πουλήσουν το νοθευμένο λάδι

Και μόνο που προσπάθησαν να σπάσουν το μπλόκο των αστυνομικών σε περιοχή του Κιλκίς, ήταν αρκετό για να συλληφθεί το ζευγάρι των απατεώνων που προσπαθούσαν να πουλήσουν μεγάλες ποσότητες νοθευμένου λαδιού το οποίο παρουσίαζαν…

 

στους καταναλωτές και τους εμπόρους ως… αγνό ελαιόλαδο!

Το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 21χρονος και επέβαινε μια 20χρονη ακινητοποιήθηκε και κατά την έρευνα που έγινε στο εσωτερικό του βρέθηκαν 40 πλαστικά δοχεία με συνολικά 200 λίτρα νοθευμένου λαδιού με ετικέτες από ελαιόλαδο. Ο νεαρός οδηγός είχε μαζί του και 266 κάρτες με τα στοιχεία του και την ιδιότητα του ελαιοπαραγωγού. Λίγο νωρίτερα, το ζευγάρι είχε προσπαθήσει να πουλήσει συσκευασίες με νοθευμένο λάδι σε έναν 60χρονο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, αλλά εκείνος αντιλήφθηκε πως το ελαιόλαδο ήταν… επιχρωματισμένο.

Οι δυο νεαροί συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης με κατηγορίες για απάτη και παραβάσεις του αγορανομικού κώδικα, ενώ το παράνομο εμπόρευμα εστάλη στην αρμόδια Χημική Υπηρεσία για εργαστηριακή εξέταση για να εξακριβωθεί η σύνθεσή του και πόσο επικίνδυνο είναι για την δημόσια υγεία.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου