ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ 1ki1 news ...ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ!



Τα δύο χρόνια που χρειάστηκαν για να ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος εργασιών
μεταξύ άλλων, μας ανάγκασαν για ειδικούς τεχνικούς λόγους να παραμένουμε σε ένα  πολύ συγκεκριμένο πρότυπο.




 Αν και ασυνήθιστο και ίσως δύσχρηστο ήταν η καλύτερη από τις επιλογές που είχαμε.  Ήταν αυτό που μας επέτρεψε να υλοποιήσουμε μια πολύπλοκη αλλά εξελιγμένη πλατφόρμα ποικίλης ύλης, η οποία εκτός της αρθρογραφίας και της επικαιρότητας  συγκεντρώνει όλες  σχεδόν τις μορφές ενημέρωσης.




Ήταν το μόνο πρότυπο που τα «συστατικά του» επέτρεπαν διάφορες εργασίες, πειράματα και «πειράγματα» για να αναπτύξουμε την ιδέα που σήμερα μας οδηγεί στο πρώτο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα το οποίο βασίζεται στις απρόσκοπτες υπηρεσίες των micro robots, σε συνδυασμό με κάποιες από τις γνωστές «για κάποιους του χώρου» μεθόδους, όπως για παράδειγμα χρήση IFFTT  και αρκετές  άλλες.




Όλη αυτή η διαδικασία συνθέτει τον μηχανισμό που ίσως είναι άγνωστος για σας  και είναι «κρυμμένος» πίσω από κάθε τι που διαβάζετε ακούτε ή βλέπετε!
Αυτό  άλλωστε συμβαίνει πίσω από κάθε σελίδα που στο διαδίκτυο επισκέπτεστε. Ακόμα και στην πιο απλή σελίδα blog ή site, υπάρχει ένας …πολύ απλός μηχανισμός.




Αυτό όμως που εμείς  προσπαθήσαμε και σε μεγάλο, ικανοποιητικό  βαθμό το πετύχαμε είναι  η δημιουργία πολυμορφικής – πολυσυλλεκτικής μηχανής αναζήτησης! Κάτι δηλαδή σαν μια μικρή εσωτερική google περιορισμένων δυνατοτήτων, αλλά με διάφορες παραλλαγές φτάσαμε πλέον στο επιθυμητό αποτέλεσμα που… εξασφαλίζει  μεγάλο όγκο ηλεκτρονικής σύλληψης και μετάδοσης πληροφοριών  που εξασφαλίζουν την ενημέρωσή σας!
 


Είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα προκύψουν κάποια προβλήματα για τα οποία όμως, θεωρούμε πως θα βρούμε αντίστοιχες λύσεις.  Σας θυμίζουμε ότι αυτός είναι μόνο ο πρώτος κύκλος με τον πρώτο όγκο δεδομένων. Το συνολικό project στο οποίο εργαζόμαστε περιλαμβάνει και επόμενους κύκλους, ενώ η τελική ολοκλήρωση προϋποθέτει βάθος χρόνου που δεν μπορούμε σε αυτή τη φάση να προσδιορίσουμε.



Σε κάθε περίπτωση πάντως, έστω κι αν αρκεστούμε στα όποια δεδομένα έχουμε ή μπορεί να προκύψουν… εσείς θα έχετε σίγουρα ικανοποιητικό, ποιοτικό όγκο ενημέρωσης αλλά και σωστά τακτοποιημένη την ύλη για εύκολη αναζήτηση και   πλοήγηση.
Επίσης, το WEB Radio που συμπληρώνει την διαδικτυακή παρουσία μας θα σας συντροφεύει με πολλή μουσική μα και κάποια live broadcast.


 

Στην συνέχεια θα ακολουθήσει  και η WEB tv με πρόγραμμα εναλλακτικού περιεχομένου αρχικά  και ίσως  live προβολές – εκπομπές  καθώς και απευθείας μεταδόσεις γεγονότων όπως  τουλάχιστον ευελπιστούμε.



Τομέας Τύπου και Επικοινωνίας
Θανάσης  Ζωγράφος
E mail: zografos.esd@gmail.com
Κιν: 6944999379

Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου