Καμμένος: Κυβέρνηση εξόδου από τα Μνημόνια


"Από αύριο θα ξεκινήσουμε με τον Αλέξη Τσίπρα τη νέα προσπάθεια" ανέφερε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, στις πρώτες του δημόσιες δηλώσεις και αφού το κόμμα του φαίνεται να μπαίνει στη Βουλή με διψήφιο αριθμό βουλευτών, ενώ εξαπέλυσε δριμύ κατηγορών κατά των εταιρειών δημοσκοπήσεων.

"Ο λαός σήμερα αποφάσισε, έδωσε πατριωτική ψήφο εμπιστοσύνης στο αύριο. Προχωράμε στη νέα ημέρα, με νηφαλιότητα και ενωμένους τους Έλληνες, με στόχο την έξοδο της Ελλάδας από την πολιτική της ύφεσης, της λιτότητας και της ανεργίας" δήλωσε ο κ. Καμμένος και συνέχισε:



"Από αύριο το πρωί, με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα θα προχωρήσουμε σε μία κυβέρνηση που θα βγάλει την Ελλάδα από τα Μνημόνια. Η ανάπτυξη θα έρθει, η εμπιστοσύνη που πρέπει να δείξουμε πρώτα εμείς οι Έλληνες στη χώρα μας θα έρθει. Κάναμε πραγματικότητα την εθνική συμφιλίωση, το χθες τελείωσε".

Εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στις εταιρείες δημοσκοπήσεων, αναφέροντας πως πρόκειται για "πληρωμένους δολοφόνους" και "απατεώνες". Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στις δημοσκοπήσεις του Πανεπιστημίου Μακεδονίας που συνεργάζεται με τον ΣΚΑΪ, που μέχρι την τελευταία στιγμή έδειχναν τους ΑΝΕΛ στο 1,7%.

"Γνώριζαν τα αποτελέσματα αλλά προσπαθούσαν να προστατεύσουν αυτούς που τους πλήρωναν, τους νταβατζήδες της Μεταπολίτευσης" ανέφερε. "Τα γλέντια στη Μύκονο και οι σαμπάνιες των 10.000 ευρώ τελείωσαν, τα πάρτι με τα θαλασσοδάνεια τελείωσαν, θα γυρίσουν πίσω μαζί με τις μίζες των εξοπλιστικών και τα μαύρα ταμεία της μεταπολίτευσης" κατέληξε.


Ιδιαιτέρως χαρούμενος προσήλθε νωρίτερα στα γραφεία των ΑΝΕΛ ο πρόεδρος του κόμματος όπου του επιφυλάχθηκε θερμή υποδοχή από ψηφοφόρους του, οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί εκεί.

Προηγουμένως, ο κ. Καμμένος ευχαρίστησε μέσω Twitter τους ψηφοφόρους του: «Ο ελληνικός λαός έδωσε πατριωτική ψήφο εμπιστοσύνης στο αύριο. Ευχαριστώ από καρδιάς όλους σας», έγραψε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.


nooz.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου