Επιστρέφει στο ΥΠΕΘΑ ο Πάνος Καμμένος


Ο Πάνος Καμμένος θα είναι ο ΥΕΘΑ στην επόμενη  Κυβέρνηση που θα σχηματιστεί μέχρι την Δευτέρα το πρωί και θα πάει στη σύνοδο του ΝΑΤΟ ,ενώ επιστρέφουν και οι Επιτελείς στο ΥΠΕΘΑ ,αφού δεν απομακρύνθηκαν ποτέ !
Ο Πάνος Καμμένος κέρδισε με προσωπικό αγώνα την πολιτική του επιβίωση που κυριολεκτικά έπαιξε τα ρέστα του…Τώρα τα δύσκολα είναι μπροστά αλλά τουλάχιστον  Στο στράτευμα θα είναι επικεφαλής της Πολιτικής Ηγεσίας ένας Πολιτικός που Στρατιωτικοί τον ξέρουν !

Άγνωστο αν ο Τσίπρας επιλέξει τον Νίκο Τόσκα να συνεχίσει ώς ΥΦΕΘΑ  στο Άμυνας ή θα τον αναβαθμίσει ,χωρίς να αποκλείονται και άλλες εκπλήξεις απο άλλους Απόστρατους που προσδοκούν μια θέση υφυπουργού στο Άμυνας !
Ο Καμμένος θα τις θυμάται αυτές τις 20 ημέρες μακριά απο το Άμυνας ώς εφιαλτικές …Πάντως πήρε σοβαρή στήριξη στην Κρήτη και μάλιστα απο τα κέντρα Εξουσίας του νομού Ρεθύμνης και αυτό θα εκτιμηθεί δεόντως !
Δεν είναι λίγοι αυτοί όμως που εκτιμούν οτι  μεγάλη μερίδα  Στρατιωτικών ψήφισαν πρόσωπο και όχι κόμμα σε αυτές τις Εκλογές …Αφού δεν ξέχασαν ποτέ  ποιός δεν εφάρμοσε την Απόφαση του ΣτΕ …
Από αύριο το πρωί όμως θα έχει να αντιμετωπίσει το Λαθρομεταναστευτικό αλλά και την Επιθετική στροφή της Τουρκίας που φαίνεται να αλλάζει στο Αιγαίο που θα προσπαθήσει να απομονώσει τα νησιά με πολεμικά σκάφη !
Πάντως ο Πάνος Καμμένος δεν έκρυψε την χαρά του  και ευχαριστεί με ένα tweet
Ο Ελληνικός Λαός έδωσε πατριωτικό ψήφο εμπιστοσύνης στο αύριο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ

http://veteranos.gr/




Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου