Προς 6 μονάδες η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ! - Μπαίνουν "εύκολα" στην Βουλή οι ΑΝΕΛ - "Χαλαρά" τρίτο κόμμα η ΧΑ - Ερώτημα η ΛΑΕ


Διαφορά που θα κυμανθεί μεταξύ των 4 και των 6 μονάδων μεταξύ του πρώτου ΣΥΡΙΖΑ και της δεύτερης ΝΔ δείχνουν τα πρώτα αποτέλέσματα σε εθνικό επίπεδο, βάσει των όσων αναλύονται αυτή την στιγμή από το μοναδικό κέντρο που δίνει τελικά σοβαρές προεκλογικές προβλέψεις στην Ελλάδα: Τις ξένες πρεσβείες στην Αθήνα, οι οποίες έδιναν τις πλέον ακριβείς πληροσοτίφρε κι εκτιμήσεις σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα στο μόνο Μέσο Ενημέρωσης που έπεσε μέσα στις προβλέψεις, το pronews.gr

Η ΝΔ θα κυμανθεί στα επίπεδα των νεκλογών του 2012, κάπου στο 29% και ο ΣΥΡΙΖΑ 33-35%, με πιθανότερο το 35%. Αυτό σημαίναι ότι καταγράφει ελάχιστες απώλειες σε σχέση με τις εκλογές του Ιανουαρίου, παρά την απώλεια ποσοστού περί το 3% προς την Λαϊκή Ενότητα.
Οι ΑΝΕΛ μπαίνουν και αυτοί στην Βουλή με ποσοστό της τάξεως του 4% και σημαίνει ότι έχουν πληγεί ελάχιστα, ενώ οι δημοσκόποι θα πρέπει να ξαναδούν τα διπλώματά τους σε σχέση με το συγκεκριμένο κόμμα που μονίμως το δίνουν εκτός Βουλής.
Από εκεί και πέρα ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή έχει μονιμοποιηθεί στην τρίτη θέση μετην καλύτερη επίδοση σε εθνικές εκλογές μέχρι σήμερα.
Η ΝΔ έκανε ότι καλύτερο μπορούσε υπό την ηγεσία του Ε.Μεϊμαράκη. Ούτε ο συγκεκριμένος είναι ο κατάλληλος πρόεδρος (άλλωστε μεταβατικός είναι ο άνθρωπος), ούτε το κόμμα μπορεί να συνέλθει από τις αμαρτίες του πρόσφατου παρελθόντος. Οι πολίτες έχουν ασθενή μνήμη, αλλά όχι μνήμη χρυσόψαρου.
Οσοι επιμένουν στην "κεντρώα στροφή" της ΝΔ καλύτερα να το ξανασκεφθούν. Η ΝΔ θα ήταν πρώτο κόμμα σήμερα αν δεν έχανε προς τον Λαϊκό Σύνδεσμο και άλλα μικρότερα κόμματα αθροιστικά κάπου 10%.
Το ΠΑΣΟΚ έχει πάει σχετικά καλά σήμερα,όχι όπως έλεγαν οι μπαρούφες των στημέντων σημοσκοπήσεων, αλλά όπως έλεγαν οι πληροφορίες του pronews.gr: Πήρε το ποσοστό του Ιανουαρίου, το ποσοστό της ΔΗΜΑΡ και μέρος του ΚΙΔΗΣΟ και πάει για τέταρτο κόμμα.
Το Ποτάμι, όπως από την αρχή της προεκλογικής μάχης τόνισε το pronews.gr, "ξεραίνεται". Το λεηλάτησε και ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ.
Ερώτημα παραμένει η Λαϊκή Ενότητα...
 pronews.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου