Το πιο όμορφο κορίτσι των McDonald's που μοιάζει ψεύτικο

Είναι αυτή η πιο όμορφη εργαζόμενη των McDonald's (;), αναρωτιούνται οι fun της αλυσίδας εστιατορίων στην Ταϊβάν, με τους πελάτες να κάνουν ουρά για να την δουν από κοντά, αφού η ομορφιά της είναι τέτοια, που πολλοί αρνούνται να πιστέψουν ότι είναι αληθινή.
taipei_2.JPGΟ blogger RainDog, έκανε την... έρευνά του και κατάφερε να την βγάλει φωτογραφίες την ώρα της δουλειάς της σε ένα κατάστημα McDonald's στην Ταιβάν. Αν και ένα fast-food-αδικο δεν είναι και το πλέον glamorous μέρος για να δουλέψει μία καλλονή, η συγκεκριμένη πανέμορφη κοπέλα δείχνει να το απολαμβάνει και να συμπεριφέρεται άκρως επαγγελματικά, ακόμα και αν μπορούσε να είναι απλά ένα μοντέλο που εργάζεται σε διαφημίσεις.



Όπως είναι φυσικό πολλοί πελάτες συρρέουν στην αλυσίδα fast-food στον δήμο του Καοσιούνγκ όπου την ανακάλυψε ο blogger.



Ο RainDog πρόσεξε ότι το όνομά της είναι 'Weiwei' ή 'Haitun' (δελφίνι στα κινεζικά), ενώ η ίδια δούλευε με ροζ πουκάμισο και ψηλοτάκουνα.



Το δημοσίευμα στο blog του RainDog μάζεψε πάνω από 6.000 likes, με τους καταναλωτές να την ανακηρύσσουν στην "ομορφότερη εργαζόμενη στην ιστορία των McDonald's στην Ταιβάν".



Τα McDonald's στην Ταιβάν έχουν την φήμη ότι προσλαμβάνουν όμορφες κοπέλες αλλά με την "δελφίνι" οι πελάτες έχουν χάσει το μυαλό τους



Παρόλα αυτά, δεν είναι η πρώτη καλλονή που εμφανίζεται να εργάζεται σε μία... κανονική δουλειά για "θνητές", αφού στην Ταϊβάν, η αρχή έγινε στην πρωτεύουσα Ταϊπέι όπου μία πανέμορφη κοπέλα εργαζόταν σε κρεοπωλείο της πόλης, κάνοντας διάσημο το μαγαζί.





Πάντως, ο γεμάτος selfie λογαριασμός της "δελφίνι" στο Instagram μετρά 29.000 followers οι οποίοι προσπαθούν να βρουν το συγκεκριμένο μαγαζί που εργάζεται.  πηγη



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου