Σουηδέζα καλλονή άνοιξε πόλεμο με τη μόδα όταν την απέρριψαν ως παχουλή!

Ένα 19χρονο μοντέλο απο την Σουηδία αποφάσισε να ανοίξει πόλεμο με τον κλάδο της μόδας, μετά από πολλές απορρίψεις που δέχτηκε λέγοντάς της ότι δεν είναι
αρκετά αδύνατη για να κάνει πασαρέλα.
Η Tiny Agnes Hedengård δημοσίευσε ένα βίντεο στο διαδίκτυο, όπου προβάλει τη σιλουέτα της φορώντας μπικίνι.

Και ενώ ο θεατής βλέπει ένα αδύνατο μοντέλο που χωρίς ίχνος περιττού λίπους πάνω της, ισχυρίζεται ότι πολλοί της έχουν πει ότι παραείναι «φαρδιά» για να κάνει καριέρα στο χώρο της μόδας.
Στο βίντεο, λέει: «Η βιομηχανία πιστεύει πως είμαι παχιά». Δείχνοντας το στομάχι της λέει: Πιστεύουν ότι αυτό είναι πολύ μεγάλο. Νομίζουν ότι τα οπίσθιά μου είναι πολύ μεγάλα και οι γοφοί μου επίσης».

«Σύμφωνα με τη βιομηχανία της μόδας, δεν μπορώ να γίνω μοντέλο. Θα έπρεπε να είμαι πιο λεπτή» προσθέτει.

Η Agnes ισχυρίζεται ότι οι πελάτες ενδιαφέρονταν για εκείνη στο παρελθόν, αλλά με το που έμαθαν τις αναλογίας τους αρνήθηκαν να υπογράψουν συμβόλαιο.

Το 19χρονο ξανθό μοντέλο αποκαλύπτει, επίσης, ότι ο δείκτης μάζας σώματός της (ΔΜΣ) είναι στην πραγματικότητα 17,5 την ώρα που ο ιδανικός ΔΜΣ για έναν ενήλικα κυμαίνεται μεταξύ 18,5 και 24,9.

Η Agnes, στο βίντεο που δημοσίευσε στο YouTube, λέει ο σκοπός της αντίδρασής της είναι να δείξει πόσο παράλογη είναι η βιομηχανία της μόδας.

Και προσθέτει: «Αγαπήστε τον εαυτό σας, μην αφήνετε κανέναν να σας πει κάτι διαφορετικό».






πηγη


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου