ΣΟΚΑΡΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ-Εκτέλεση δημοσιογράφου και εικονολήπτη μπροστά στην κάμερα.

Εκτέλεση δημοσιογράφου και εικονολήπτη μπροστά στην κάμερα.Η αστυνομία της Βιρτζίνια αναζητεί τον δράστη της επίθεσης, που είχε ως αποτέλεσμα να… πέσουν νεκροί από τα πυρά του η δημοσιογράφος Άλισον Πάρκερ και ο εικονολήπτης Άνταμ Γουόρντ.
Σύμφωνα με τις εικόνες που μαγνητοσκοπήθηκαν από τον εικονολήπτη του WDBJ7 πριν πέσει νεκρός, αρχικά ακούγονται πυροβολισμοί, η κάμερα πέφτει στο έδαφος και μαγνητοσκοπεί τα πόδια αυτού που πυροβολεί, ο οποίος σκοτώνει τη δημοσιογράφο από την οποία ακούστηκαν μόνο κραυγές.
Ο γενικός διευθυντής του WDBJ7 Τζέφρι Μαρκς ανακοίνωσε τα ονόματα των θυμάτων: πρόκειται για τη ρεπόρτερ Άλισον Πάρκερ και τον εικονολήπτη Άνταμ Γουάρντ.
Ο κυβερνήτης της Βιρτζίνια Τέρι ΜακΌλιφ τόνισε ότι… ο βασικός ύποπτος για τη διπλή δολοφονία στον «αέρα» μίας ρεπόρτερ και ενός εικονολήπτη έχει ταυτοποιηθεί και φέρεται να είναι «θυμωμένος» πρώην υπάλληλος του τηλεοπτικού σταθμού για τον οποίο εργάζονταν.
Ο ύποπτος διαφεύγει και καταδιώκεται, ανέφερε το δίκτυο CBS, συμπληρώνοντας ότι επιβαίνει σε όχημα το οποίο έχει εντοπιστεί.
Τα δύο θύματα εργάζονταν για το τηλεοπτικό δίκτυο WDBJ7.
Οι αρχές λένε ότι έχουν την πινακίδα του αυτοκινήτου του δράστη και ξέρουν το όνομά του! Ο άτυχος εικονολήπτης πριν αφήσει την τελευταία του πνοή κατάφερε να αποτυπώσει την εικόνα του δράστη!

“Διαπιστώσαμε με τη βοήθεια της αστυνομίας και δικών μας εργαζομένων ότι η Άλισον και ο Άνταμ πέθαναν σήμερα το πρωί, λίγο μετά τις 06.45′ (τοπική ώρα) όταν ακούστηκαν πυρά”, δήλωσε ο Τζέφρι Μαρκς στο CNN.

“Δεν γνωρίζουμε τα κίνητρα, δεν γνωρίζουμε ποιος είναι ο ύποπτος ή ο δολοφόνος”, πρόσθεσε αναφέροντας ότι νωρίτερα είχε συνομιλήσει με την αστυνομία της κομητείας Φράνκλιν.
Η Άλισον Πάρκερ είχε αποφασίσει να γιορτάσει την τελευταία ημέρα της πρωινής αυτής εκπομπής, σύμφωνα με τον εργοδότη της. “Η Άλισον είχε φέρει μπαλόνια. Ήταν η τελευταία της πρωινή εκπομπή και το γιορτάζαμε”, σύμφωνα με τον εργοδότη της.

Προηγούμενη ενημέρωση 16:38: Δύο άνθρωποι της ενημέρωσης έπεσαν νεκροί στη Βιρτζίνια, από πυρά που δέχθηκαν σήμερα, την ώρα που έπαιρναν συνέντευξη η οποία μεταδιδόταν απευθείας από το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο στο οποίο εργάζονταν, ανακοίνωσε το τηλεοπτικό δίκτυο το WDBJ7, το οποίο και μετέδωσε τις εικόνες από το περιστατικό.

Η δημοσιογράφος ‘Αλισον Πάρκερ και ο εικονολήπτης ‘Ανταμ Γουάρντ έχασαν τη ζωή τους στο περιστατικό αυτό.

Σύμφωνα με τις εικόνες που μαγνητοσκοπήθηκαν από τον εικονολήπτη του WDBJ7 πριν πέσει νεκρός, αρχικά ακούγονται πυροβολισμοί, η κάμερα πέφτει στο έδαφος και μαγνητοσκοπεί τα πόδια αυτού που πυροβόλησε, ο οποίος σκοτώνει τη δημοσιογράφο από την οποία ακούστηκαν μόνο κραυγές.
.
 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου