Μαχαίρωσαν αστυνομικό της ΟΜΑΔΟΣ ΔΙΑΣ στο Ρίο...

elas.lyste--blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Νεότερες πληροφορίες: Οι δράστες πιθανόν να περιμένουν να παρέλθει το αυτόφωρο για να εμφανιστούν. Ο καβγάς ξέσπασε μετά από παρεξήγηση με εργαζόμενο στο νυχτερινό κατάστημα και δύο ακόμη άτομα απο διπλανό κατάστημα έσπευσαν να βοηθήσουν και έτσι ακολούθησε η συμπλοκή. Ο δράστης που κατάφερε τα χτυπήματα στον αστυνομικό πιθανότατα θα βρεθεί αντιμέτωπος με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Επιπλέον να σημειωθεί πώς οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πώς υπάρχει και βίντεο από την αιμαηρή συμπλοκή το οποίο βρίσκεται στα χέρια των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ.

Νεότερα στοιχεία: Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του achaianews.gr ο αστυνομικός που τραυματίστηκε κατά την διάρκεια του επεισοδίου έξω απο κατάστημα στο Ρίο στάθηκε αρκετά τυχερός αφού δέχθηκε όχι μια αλλά δύο μαχαιριές από τους δράστες και μάλιστα η μία μαχαιριά κάτω από την καρδιά. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πώς οι δράστες της επίθεσης ήταν αρκετοί ενώ ο άστυνομικός έχει χτυπήματα στο πρόσωπο αλλά και σε όλο του το σώμα.

Ο άνδρας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ενώ στο πλευρό του είναιι σύσσωμη η Ηγεσία της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. καθώς και η ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ. στην Αχαία. Πρόκεται για έναν αστυνομικό σύμφωνα με τις πληροφορίες του achaianews.gr ο οποίος ποτέ δεν έχει δώσει μέχρι σήμερα κανένα δικαίωμα και δεν έχει προκαλέσει προβλήματα στην υπηρεσία του.

09:40 Συνεχίζονται οι αναζητήσεις της Αστυνομίας  για τους δράστες του αιματηρού επεισοδίου στο Ρίο. Σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία, έχοντας επιβεβαιώσει τα στοιχεία ταυτότητας των δύο δραστών τους αναζητά στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Οι δράστες του επεισοδίου αναζητούνται ακόμη και μέσω των οχημάτων που διαθέτουν, τα στοιχεία των οποίων βρίσκονται επίσης στη διάθεση των αρχών. Όσο για το θύμα, που δέχθηκε τις μαχαιριές είναι αστυνομικός και σύμφωνα με πληροφορίες υπηρετεί στην ομάδα ΔΙΑΣ Πειραία, όπως και ο φιλός του με τον οοπίο βρίσκονταν μαζί στο Ρίο, ξημερώματα Κυριακής.

Τις μαχαιριές δέχτηκε εκτός του καταστήματος το θύμα, που μαζί με το  άτομο που τον συνόδευε διαπληκτίστηκε με τους δύο Πατρινούς.

Η κατάληξη της αντιπαράθεσης ήταν ο ένας από τους δύο δράστες να βγάλει μαχαίρι, παρουσία του έτερου συνεργού, και να τραυματίσει τον θαμώνα του καταστήματος.

Οι λόγοι της αντιπαράθεσης δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί.

Πηγή ➤ achaianews



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου