Εγκλημα Υδρας: Σφίγγει ο κλοιός για το ζευγάρι Γεωργιανών

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το ανθρωποκυνηγητό που έχει εξαπολύσει η Αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός ζευγαριού Γεωργιανών, που εμπλέκεται στην υπόθεση της ληστείας σε κατοικία στην Ύδρα, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 16 Αυγούστου, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 67χρονος ιδιοκτήτης ταβέρνας.
Οι έρευνες των αστυνομικών εστιάζονται στην ευρύτερη περιοχή της Βάρκιζας. Ανώτατος αξιωματικός της Αστυνομίας, τόνισε ότι έχει στενέψει πολύ ο κλοιός γύρω από το ζευγάρι των Γεωργιανών που πρόλαβε να διαφύγει με θαλάσσιο ταξί αμέσως μετά τη ληστεία μετά φόνου και εκτιμά ότι είναι θέμα χρόνου η σύλληψή του.

Όπως πιστεύει η Αστυνομία, το ζευγάρι αυτό έχει μαζί του τα χρήματα της ληστείας, αλλά και τα κοσμήματα που πήρε η συμμορία των Γεωργιανών από την οικία του 67χρονου.

Οι επτά Γεωργιανοί που έχουν ήδη συλληφθεί και οδηγηθεί στην εισαγγελία Πειραιά, είναι ηλικίας 27, 29, 30, 34, 35, 36 και 42 ετών. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ληστεία, κατά συρροή και κατά συναυτουργία.
Προκαλούν: Κάναμε ..διακοπές

«Διακοπές» υποστήριξαν ότι έκαναν στην Υδρα οι επτά Γεωργιανοί που κατηγορούνται ότι δολοφόνησαν μέσα στο σπίτι του τον 67χρονο εστιάτορα Μανώλη Οικονόμου. Ομως, ένα cd και ορισμένα δακτυλικά αποτυπώματα που βρέθηκαν στη σκηνή του εγκλήματος δείχνουν να καταρρίπτουν τον ισχυρισμό τους.
αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι Γεωργιανοί είχαν επισκεφθεί λίγες ημέρες πριν τον φόνο την ταβέρνα του εστιάτορα Μανώλη Οικονόμου και είχαν φάει προσποιούμενοι τους τουρίστες. Σκοπός τους, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ήταν να παρακολουθούν τις κινήσεις του 67χρονου Μανώλη Οικονόμου και της 58χρονης συζύγου του, Χριστίνας Μερτζάνη. πηγη


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου