ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ-Βγάζουν χολή για τον νεαρό σύντροφο της Τζένης Μπαλατσινού

Aπό την Ιόλη Πιερίδη
Αποκλειστικές φωτογραφίες της Τζένη Μπαλατσινού με τον νέο σύντροφό της δημοσιεύει το περιοδικό «YOU».
Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού εντόπισε την

παρουσιάστρια στο αγαπημένο της νησί την Πάτμο και απαθανάτισε τα τρυφερά ενσταντανέ με τον γοητευτικό συνοδό της. Αυτό ήταν αρκετό για να ξεσπάσει ένα κύμα κουτσομπολιού από τις συνήθεις φαμακόγλωσσες λες και η Μπαλατσινού και ο Κωστόπουλος δεν έχουν δικαίωμα να συνεχίσουν την ζωή τους.
Αυτό που μάλλον ενοχλεί τις φαρμακόγλωσσες είναι το νεαρό της ηλικίας του συντρόφου της και όχι το γεγονός ότι συνεχίζει τη ζωή της. Tην δημοσιογραφική επιτυχία της αποκάλυψης του νέου έρωτα της Τζένης πιστώνεται η δαιμόνιαΤζώρτζια Συρρίχα, ταλαντούχα και μπαρουτοκαπνισμένη δημοσιογράφος του συγκεκριμένου ρεπορτάζ η οποία επί ένα μήνα υποδύετο την καλόγρια σε ερημικές παραλίες της Πάτμου ώσπου να πετύχει το ευτυχισμένο ζεύγος.



Η Τζώρτζια κάτω από το ράσο φορούσε το μονοκίνι της και αυτόματα βρισκόταν under cover. Και καλόγρια και λουόμενη(σχετική photo).


Η ταλαντούχος ρεπόρτερ Τζώρτζια Συρίχα μίλησε στην συντάκτριά μας Ιόλη Πιερίδη>

-Η Τζένη μένει στο ξενοδοχείο της φίλης της Αννυς Καλογιάννη στην Πάτμο. Την παρακολουθούσαμε με τον φωτογράφο επί μία εβδομάδα. Ηταν ένα πολύ δύσκολο ρεπορτάζ γιατί η Τζένη είναι πολύ διακριτική και παρότι χώρισαν, στην Πάτμο εμφανίζονταν μόνο με τον Πέτρο...



H Tζένη με τον νεαρό συντροφό της ρίχνει στ΄αυτιά όλων των υπολοίπων της εγχώριας show biz καθότι ο νεαρός σύντροφός της Μπαλατσινού ρίχνει στ΄αυτιά τόσο του Ματέο Παντζόπουλου, όσο και του Γιώργου Λιάγκα, του Θέμη Σοφού, του φον Δημητράκη, και των λοιπών συζύγων και συντρόφων του ανταγωνισμού-βλέπε Σκορδά, Τσιμτσιλή, Σπυροπούλου.

Οι μόνες που μπορούν πλέον να ανταγωνισθούν την Τζένη σε επίπεδο ερωτικών συντρόφων είναι η Αννα Βίσση και η Ναταλία Γερμανού και η Ελλη Κοκκίνου-οι οποίες ψαρεύουν τα τεκνά από τα νηπιαγωγεία της επικράτειας.

Αφού να σκεφθείτε κάθε πρωί η Ναταλία τηλεφωνεί στην Βίσση για να την ενημερώσει για το που έλαβε χώρα opening party νέου νηπιαγωγείου.




Σύμφωνα με το περιοδικό οι βόλτες της Τζένης στα απόμερα ταβερνάκια του αγαπημένου της νησιού, της Πάτμου, και τα μπάνια της σε ερημικές παραλίες με τον συνοδό της ήταν ένα μυστικό δικό της που το μοιραζόταν όμως με τους κατοίκους που την έβλεπαν να έχει αλλάξει, το πρόσωπό της να είναι πιο λαμπερό και ο άγνωστος συνοδός της να είναι εκεί, πάντα στο πλευρό της. Οι δυο τους εδώ και μία εβδομάδα περίπου είναι αχώριστοι και στην απομονωμένη Παραλία Λιβάδι Γερανού με φόντο το υπέροχο τοπίο έγινε η αποκάλυψη του έρωτά τους.



Χαλαροί αλλά και ανυποψίαστοι είχαν όλες εκείνες τις εκδηλώσεις ενός ζευγαριού που χαίρεται τον ήλιο, τη θάλασσα και τη φύση με καυτές αγκαλιές και φιλιά μέρα μεσημέρι, αλλά και χωρίς να νοιάζεται για τους υπόλοιπους λουόμενους που υπήρχαν δίπλα τους. Η Τζένη ερωτεύτηκε και, όπως κάθε γυναίκα, δείχνει να το χαίρεται με όλο της το είναι. Εξάλλου της το χρωστούσε ο Θεός και με το παραπάνω. Η σχέση της φαίνεται ότι έχει γεμίσει τη ζωή της. Μοιάζει σαν μικρό κοριτσάκι και ο χρόνος θα δείξει εάν ο γοητευτικός συνοδός της θα είναι εκείνος που θα την κάνει να χαμογελά πλατιά και να κάνει όμορφα όνειρα για το αύριο, διεκδικώντας και παίρνοντας μεγαλύτερο χώρο στην καρδιά της. πηγη





Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου