Η ΟΛΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ 3 βαρόνοι της ολιγαρχίας στη φυλακή

Ένα σχέδιο-καταιγίδα κατά της διαπλοκής έχει στα σκαριά του το Μέγαρο Μαξίμου. Πρόκειται για την μετωπική αντεπίθεση της κυβέρνησης ενάντια στους ολιγάρχες και στους βαρόνους των MME (κι όχι μόνο), κάτι που θα επιτρέψει στους πολίτες να καταπιούν με ένα αίσθημα δικαίου τα νέα βάναυσα και άδικα μέτρα που κουβαλάει η υπογραφή της 9μηνης παράτασης που απεκάλυψε πρώτο το "Κουρδιστό Πορτοκάλι".

Ο Τσίπρας και οι συνεργάτες του γνωρίζουν πως το πρόβλημα της χώρας είναι κατ΄εξοχήν πρόβλημα θεσμών και κυρίως της Δικαιοσύνης στην οποία κάνουν παιγνίδι τα κυκλώματα συγκεκριμένων μεγαλοδικηγόρων που είναι της μόδας αυτό το διάστημα.
Η κυβέρνηση δείχνει αποφασισμένη να επιτύχει εδώ όπου απέτυχαν οι προκάτοχοί της: Nα εμπνεύσει ένα αίσθημα δικαίου στο λαό, οδηγώντας επιτέλους στην Δικαιοσύνη τους διεφθαρμένους ολιγάρχες που παραμένουν αλώβητοι μετά από 5 οδυνηρά για τους πολίτες μνημονιακά χρόνια.
Μάλιστα στο Μαξίμου έχει πέσει η ιδέα να φορεθούν χειροπέδες σε 3 βαρόνους της ολιγαρχίας με ανοιχτές υποθέσεις στην Δικαιοσύνη την μέρα που θα έλθει στη Βουλή η νέα συμφωνία. πηγη


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου