Ανέλαβαν την ευθύνη της εκτέλεσης του Αρχιφύλακα …Αλλά η Αντιτρομοκρατική «επιφυλάσσεται»!

1

1Μια πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση, η «Οργάνωση Πολιτοφυλακής» ανέλαβε σήμερα, με κείμενό της σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, την ευθύνη για την δολοφονία, τον περασμένο Φεβρουάριο, του αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού Σ. Γκαλιμάνη…Αλλά η Αντιτρομοκρατική «επιφυλάσσεται!»

«Στις 21 Φεβρουαρίου 2015, στις 5 το απόγευμα, στην περιοχή Κούβελα Στυλίδας, ομάδα πολιτοφυλακής του λαϊκού κινήματος, εκτέλεσε έξω από το το σπίτι του τον Αρχιφύλακα των Φυλακών Τύπου Γ Δομοκού, Σ. Καλλιμάνη. Η εκτέλεση του Καλλιμάνη ήταν μια πράξη λαϊκής δικαιοσύνης.

Ο Καλλιμάνης ήταν ένας εχθρός του λαού. Ένας άθλιος βασανιστής του. Ένας πωρωμένος εξουσιαστής…», έτσι ξεκινά το κείμενο με το οποίο η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση που υπογράφει «Οργάνωση Πολιτοφυλακής -Λαϊκή Δικαιοσύνη», αναλαμβάνει την ευθύνη για την εν ψυχρώ δολοφονία του 47χρονου αρχιφύλακα των Φυλακών Δομοκού, Σεραφείμ Γκαλιμάνη.

Ο αρχιφύλακας Γκαλιμάνης, πατέρας δύο παιδιών, είχε πυροβοληθεί 43 φορές με Καλάσνικοφ και ένα 9αρι πιστόλι από αγνώστους έξω από το σπίτι του στην Στυλίδα και αμέσως οι έρευνες της αστυνομίας στράφηκαν προς κάθε κατεύθυνση, αφού στο σωφρονιστικό κατάστημα, όπου εργαζόταν, κρατούνται τόσο καταδικασμένοι για τρομοκρατία όσο και διαβόητοι νονοί.

Το κείμενο βρίσκεται ήδη στα χέρια των αναλυτών της αστυνομίας που εξετάζουν την γνησιότητά του, όπως επίσης και τη σύνδεσή του με τις προχθεσινές συλλήψεις των Χριστοδούλου και Τσιρώνη στον Βόλο αλλά και την αυτοκτονία Δραβίλα, καθώς ο τελευταίος θεωρούνταν ύποπτος για τη συγκεκριμένη δολοφονία.

Αξιωματικοί πάντως επιφυλάσσονται για τον χρόνο αλλά και τα γεγονότα που προηγήθηκαν της  «Ανάληψης Ευθύνης» απο την Πρωτοεμφανιζόμενη Οργάνωση !

Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν οτι κάποιοι θέλουν να αποπροσανατολίσουν τις έρευνες και ίσως γιατί φοβούνται οτι η Αντιτρομοκρατική είναι πολύ κοντά …Οι Έρευνες συνεχίζονται και στην πόλη του Βόλου !

The post Ανέλαβαν την ευθύνη της εκτέλεσης του Αρχιφύλακα …Αλλά η Αντιτρομοκρατική «επιφυλάσσεται»! appeared first on veteranos |Εθνικά Θέματα.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου