Εξιχνιάστηκε η κλοπή καυσίμων από την Πολεμική Αεροπορία

Εξιχνιάστηκε η κλοπή καυσίμων από την Πολεμική Αεροπορία

Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών διαβιβάστηκε η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 49χρονου ιδιοκτήτη ενός σπιτιού, ο οποίος ανακάλυψε ότι ο αγωγός καυσίμων που τροφοδοτεί τη μονάδα της Πολεμικής Αεροπορίας στην περιοχή της Αλιάρτου περνά υπόγεια κάτω από την αυλή του και έσπευσε να το εκμεταλλευτεί!





Όταν οι αρμόδιες υπηρεσίες της Αεροπορίας κατήγγειλαν ότι είχαν καταγράψει διαρροή καυσίμων, οι άνδρες της Ασφαλείας Θηβών ξεκίνησαν έρευνες και δεν άργησαν να εντοπίσουν το σημείο στο οποίο ο 49χρονος συνταξιούχος είχε σκάψει το έδαφος στο υπόγειο του σπιτιού του στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, είχε τρυπήσει τον αγωγό και είχε προσαρμόσει μια αυτοσχέδια κατασκευή με την οποία μετάγγιζε τα καύσιμα!



Από τον περασμένο Ιούνιο τουλάχιστον, ο δράστης είχε αντλήσει άγνωστες ποσότητες πετρελαίου τις οποίες πωλούσε -άγνωστο σε ποιους- προκαλώντας μεγάλη οικονομική ζημιά στην Πολεμική Αεροπορία! Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για να εξακριβωθεί πόσα καύσιμα είχε «ρουφήξει» και σε ποιους λέβητες ή κινητήρες οχημάτων κατέληξαν. Σε βάρος του 49χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, διακεκριμένες φθορές και λαθρεμπορία.





Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου