Πουλήθηκαν όλα τα Apple Watch σε ένα Σαββατοκύριακο! Από Ιούλιο πάλι!











Τρεις αναλυτές παραθέτουν τις εκτιμήσεις τους, αφού επίσημα στοιχεία από την εταιρεία δεν υπάρχουν. Ωστόσο, οι πληροφορίες για τα νούμερα προκαλούν ίλιγγο!...











Δύο εκατομμύρια είναι μάλλον ο μαγικός αριθμός προπαραγγελιών Apple Watch.







Χάρη στην εταιρεία ερευνών Slice Intelligence έχουμε μια πρώτη εκτίμηση του αριθμού των Αμερικανών που παρήγγειλαν Apple Watch την περασμένη Παρασκευή: 957.000 πελάτες παρήγγειλαν 1,2 εκατομμύρια μονάδες, ή 1,3 μονάδες κατ’ άτομο.







Ζητήσαμε από τρεις αναλυτές να υπολογίσουν τις παγκόσμιες πωλήσεις ξεκινώντας από τον συγκεκριμένο υπολογισμό των πωλήσεων για τις ΗΠΑ. Και λάβαμε τις εξής τρεις απαντήσεις:







Νιλ Σάιμπαρτ, Above Avalon



«Αν τα δεδομένα είναι σωστά, θα μου προκαλούσε έκπληξη αν οι συνολικές προπαραγγελίες δεν άγγιζαν τουλάχιστον τα 2-3 εκατομμύρια στις εννέα χώρες όπου διατέθηκαν Apple Watch το περασμένο Σαββατοκύριακο. Φυσικά, είναι δύσκολο να γνωρίζω πόσες απ’ αυτές τις προπαραγγελίες θα καλυφθούν τον Απρίλιο, εφόσον δεν γνωρίζω την παραγωγική ικανότητα της εταιρείας».







Τζιν Μίνστερ, Piper Jaffray



«Οι αριθμοί της Slice Intelligence μεταφράζονται σε 2,1 εκατομμύρια προπαραγγελίες παγκοσμίως. Πιστεύουμε πάντως ότι ο αρχικός ενθουσιασμός δεν είναι τόσο έντονος εκτός των ΗΠΑ».







Χόρας Ντεντιού, Asymco



«Βάσει της ώρας που άνοιξε το store, όταν όλη η Αμερική και η Ευρώπη κοιμόταν, υποθέτω ότι οι πωλήσεις στην Κίνα είναι υψηλότερες απ’ ό,τι στις ΗΠΑ. Δεν ξέρω πόσο αξιόπιστα είναι τα δείγματα της Slice αλλά αν είναι, τότε οι 2 εκατομμύρια προπαραγγελίες φαίνονται ένας λογικός υπολογισμός».







Από πού παίρνει η Slice τα δεδομένα της; Από πελάτες που είναι τόσο ενθουσιώδεις για τα ψώνια τους ώστε να έχουν κατεβάσει την εφαρμογή της Slice και να έχουν εγγραφεί στην υπηρεσία της, μέσω της οποίας ο καταναλωτής παρακολουθεί όλες τις ηλεκτρονικές αγορές του.







Πάντως, δεδομένου ότι η Slice έχει μια τάση να έλκει άτομα που ψωνίζουν διαρκώς, ο υπολογισμός της εταιρείας ίσως και να είναι υψηλότερος του πραγματικού αριθμού των προπαραγγελιών.












Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου