Παρελθόν ο Μίτσελ απο τον Ολυμπιακό!



Ο Μίτσελ αποτελεί εδώ και λίγη ώρα επίσημα παρελθόν από τον πάγκο του Ολυμπιακού και ήδη στο Λιμάνι ψάχνονται για τον αντικαταστάτη του.

Αυτός, σύμφωνα με τις πληροφορίες του SportDog, δεν θα προέρχεται από την ελληνική αγορά, αλλά θα είναι ξένος με καλό βιογραφικό και ικανός να συνεχίσει την παράδοση των Βαλβέρδε, Ζαρντίμ και Μίτσελ, τους οποίους εμπιστεύτηκε τα τελευταία χρόνια η διοίκηση Μαρινάκη.



Μπορεί να πέρασε από το μυαλό των ανθρώπων της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ να προχωρήσουν σε μια λύση προπονητή (όχι απαραίτητα Έλληνα) που θα ξέρει την ελληνική πραγματικότητα και δεν θα έχει πρόβλημα προσαρμογής, ωστόσο αποφασίσθηκε ότι δεν υπάρχει ένας τέτοιος τεχνικός με το ανάλογο ειδικός βάρος για τον σύλλογο.

Γι΄ αυτό οι πρωταθλητές θα προχωρήσουν στην επιλογή ενός τεχνικού από την ξένη αγορά και θα προτιμήσουν κάποιον που θα έχει εγνωσμένη αξία και την κατάλληλη πείρα.

Οι Ερυθρόλευκοι ήδη έχουν κάνει μια προεργασία και έχουν προχωρήσει τις επαφές τους με κάποιες περιπτώσεις γιατί επιθυμούν η ομάδα να βρει άμεσα τον διάδοχο του Μίτσελ και να μην πορευθεί στα επόμενα παιχνίδια με υπηρεσιακή λύση. Πάντως, στο προσεχές παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Φωστήρα θεωρείται δεδομένο ότι στον πάγκο της ομάδας θα καθίσει ο Αντώνης Νικοπολίδης.





Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου