Κατέληξε κυνηγός που τραυματίστηκε από σκάγια

Κατέληξε κυνηγός που τραυματίστηκε από σκάγια

Μετά από δέκα ημέρες νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας, ο 54χρονος που είχε τραυματιστεί σοβαρά στην διάρκεια ομαδικού κυνηγιού αγριόχοιρων, στη Στεφανιάδα, έχασε τη μάχη για τη ζωή.



Σύμφωνα με το onlarissa.gr, η κινητοποίηση που έγινε όλο αυτό το διάστημα για προμήθεια αίματος, βρήκε μεγάλη ανταπόκριση στον κόσμο, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν περίπου 70 φιάλες, αλλά δυστυχώς ο 54χρονος δεν απέφυγε το μοιραίο.



Ο άτυχος άνδρας που κατάγονταν από την Κρυοπηγή Μουζακίου, πυροβολήθηκε κατά λάθος από 51χρονο συνάδελφό του, στη βουβωνική χώρα αλλά και σε άλλα σημεία του σώματός του, το πρωί της Κυριακής 4 Ιανουαρίου 2015.



Αμέσως οι άλλοι έξι κυνηγοί της ομάδας του ενημέρωσαν τις αρχές και στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση για τη μεταφορά του. Υπήρχαν πολλές δυσκολίες λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, ενώ η χαμηλή νέφωση δεν επέτρεψε την προσγείωση στρατιωτικού ελικοπτέρου.



Χρειάστηκε η συνδρομή της Π.Υ. Καρδίτσας για την ανάσυρση του πολυτραυματία από μια περιοχή δύσβατη, στην οποία είχαν σπεύσει στο μεταξύ άνδρες της 8ης ΕΜΑΚ Λάρισας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο και τελικά μετέφερε τον κυνηγό, αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μουζακίου και ακολούθως στο Γ. Νοσοκομείο Καρδίτσας.



Εκείνη την ημέρα ο 54χρονος υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση με την συμμετοχή γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων, αλλά και μερικές ημέρες αργότερα, όταν η κατάστασή του είχε παρουσιάσει επιδείνωση.



Δυστυχώς όμως μετά από σκληρή μάχη με τον θάνατο, τελικά κατέληξε.





Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου