Εξαπάτησαν δώδεκα ηλικιωμένους μέσα σε 20 ημέρες!

Εξαπάτησαν δώδεκα ηλικιωμένους μέσα σε 20 ημέρες!

Ιδιαίτερα πειστικοί ήταν οι δυο νεαροί απατεώνες που εμφανίζονταν σε ανυποψίαστους ηλικιωμένους και τους ζητούσαν χρήματα με το πρόσχημα ότι τους τα χρωστούσαν τα παιδιά τους. Μέσα σε ένα 20ήμερο πήραν 7.000 ευρώ από εννέα θύματα και απέτυχαν να εξαπατήσουν άλλα τρία!



Η δράση των απατεώνων ηλικίας 31 και 30 χρόνων που χτυπούσαν στη Μαγνησία και την Αττική, αποκαλύφθηκε όταν τους πήρε είδηση ένας 68χρονος στο Βόλο από τον αποπειράθηκαν να αποσπάσουν 370 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή με το Ι.Χ. αυτοκίνητό τους. Όμως, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας και το όχημα κατασχέθηκε.



Στην προανάκριση εξιχνιάστηκαν άλλες πέντε απάτες σε βάρος ηλικιωμένων, που είχαν διαπράξει από τις 20 Δεκεμβρίου στην πόλη του Βόλου με λεία 2.240 ευρώ. Μόνος του ο 31χρονος, είχε εξαπατήσει άλλα τέσσερα θύματα σε περιοχή της Αττικής και τους είχε αποσπάσει 4.850 ευρώ, ενώ άλλα δυο αντιλήφθηκαν την απάτη και τον έδιωξαν κακήν- κακώς. Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να εντοπιστούν τυχόν άλλα θύματά τους.





Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου