Βγήκε από το νοσοκομείο ο Πελέ

Βγήκε από το νοσοκομείο ο Πελέ

Οι 15 μέρες στην εντατική ήταν τρομακτικές, είπε φεύγοντας από την κλινική όπου νοσηλευόταν με μόλυνση στο νεφρό

Γελαστός και χαιρετώντας σε μια σύντομη συνέντευξη τύπου τους δημοσιογράφους, ο Πελέ βγήκε τελικά από το νοσοκομείο την Τρίτη, αν και αρχικά είχε ανακοινωθεί η Πέμπτη ως η μέρα αναζώρησης.



Ο Βραζιλιάνος σταρ των γηπέδων που σήμερα είναι 74 χρονών, νοσηλεύοταν με μόλυνση στο νεφρό τις τελευταίες μέρες, τις περισσότερες από τις οποίες μάλιστα στην εντατική. Οι γιατροί δήλωσαν πως θα πρέπει να συνεχίσει την αγωγή και τη θεραπεία στο σπίτι, ενώ θα πρέπει να υποβληθεί και σε φυσιοθεραπείες, λόγω του μυικού όγκου που έχασε κατά την παραμονή του στη μονάδα αυξημένης φροντίδας.



«Ήταν πραγματικά τρομακτικό» είπε ο ίδιος στους δημοσιογράφους και συνέχισε «το τι συνέβη ήταν μια έκπληξη για 'μενα. Ανησύχησα, βέβαια, αλλά ποτέ δεν φοβήθηκα ότι θα πεθάνω».



«Χάρις στον Θεό όλα είναι καλά τώρα. Ανάρρωσα. Είμαι έτοιμος να προπονηθώ για τους Ολυμπιακούς» είπε ακόμα, αφήνοντας άφωνους τους δημοσιογράφους!



«Συγκινήθηκα πολύ από όλα τα μηνύματα που έλαβα από όλο τον κόσμο, δεν ήξερα ότι τόσοι άνθρωποι έδιναν σημασία σε 'μενα» τόνισε ο Βραζιλιάνος.





Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου