Ζήγρας προς Άκη: Ομολόγησε για να σώσεις το παιδί σου

Ζήγρας προς Άκη: Ομολόγησε για να σώσεις το παιδί σου

«Σταμάτα επιτέλους έχει τρελαθεί τελείως» η απάντηση Τσοχατζόπουλου - Αρετή Τσοχατζοπούλου: Παλεύω για να σώσω τα παιδιά μου - Υπέβαλε αίτημα αναστολής εκτέλεσης της ποινής επικαλούμενη πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει το ένα από τα παιδιά της



Υψηλοί τόνοι επικράτησαν σήμερα στη δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου για την υπόθεση των χρυσών μιζών, η οποία συνεχίζεται ενώπιον του πενταμελούς εφετείου κακουργημάτων.







Συγκεκριμένα την ώρα που η Άρετη Τσοχατζοπούλου κόρη του πρώην υπουργού η οποία βρίσκεται στη φυλακή για διακίνηση μαύρου χρήματος καλούνταν από το δικαστήριο να τοποθετηθεί επί νέου αιτήματος που υπέβαλε μέσω τη συνηγόρου της Μιχάλη Δημητρακόπουλου για αναστολή εκτέλεσης της ποινής της ο Νίκος Ζήγρας παρενέβη και απευθυνόμενος στον Άκη Τσοχατζόπουλο είπε: «Μίλησε επιτέλους για να σώσεις την κόρη σου. Πες το για να σώσεις το παιδί σου». Εκνευρισμένος ο πρώην υπουργός του απάντησε: Πάψε πια έχεις τρελαθεί τελείως, είσαι εγκληματίας.



Τώρα από την πλευρά της η Αρετή Τσοχατζοπούλου ζητά εκ νέου να ανασταλεί η εκτέλεση της ποινής της (έχει καταδικάστει σε κάθειρξη 12 ετών) και να ανοίξουν για εκείνη οι πύλες της φυλακής. Το σχετικό αίτημα υπέβαλε στο δικαστήριο ο συνήγορός της κ. Δημητρακόπουλος επικαλούμενος στη σχετική τοποθέτησή του το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει το ένα από τα παιδιά της. Αντίστοιχο αίτημα υπέβαλε και ο συνήγορος της Βίκυς Σταμάτη κ. Φραγκίσκος Ραγκούσης. Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, που επίσης βρίσκεται στη φυλακή για την ίδια υπόθεση, ζητά εκ νέου την αποφυλάκισή της.



Με την έναρξη της σημερινής διαδικασίας το δικαστήριο απέρριψε τελικώς την ένσταση που είχαν υποβάλει οι συνήγοροι του Άκη Τσοχατζόπουλου σύμφωνα με την οποία έχει παραγραφεί το αδίκημα για τον πρώην υπουργό κι ως εκ τούτου πρέπει να παύσει η ποινική δίωξη στο πρόσωπό του.





Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου