ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟ ΛΑ.Ο.Σ.

Συνεχίζονται οι προσχωρήσεις στο μόνο κόμμα που έρχεται κόσμος: Ο γνωστός διαφημιστής Στέφανος Μορτάκης εντάσσεται και αυτός στον ΛΑ.Ο.Σ.
Έκανε καριέρα ως Εμπορικός Διευθυντής σε μεγάλες εταιρείες και σήμερα είναι ιδιοκτήτης της πιο δυναμικής διαφημιστικής εταιρείας της Ελλάδας, η οποία ασχολείται με την διαφήμιση σε τροχοφόρα οχήματα: ο λόγος για τον Στέφανο Μορτάκη, ο οποίος συνάντησε τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρη και εντάχθηκε και αυτός στον ΛΑ.Ο.Σ.

Ο κ. Μορτάκης προέρχεται από τον χώρο της κεντροαριστεράς, τον οποίο εγκατέλειψε "όταν είδε ότι η πατρίδα μπήκε σε δεύτερη μοίρα και κυριάρχησαν τα λαμόγια, οι διπλοσάγωνοι και οι μεγαλοκαρχαρίες των προμηθειών του Δημοσίου" όπως είπε μετά το τέλος της συνάντησής του με τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ.

Καλωσορίζοντας τον Στέφανο Μορτάκη στο Κόμμα, ο Γ. Καρατζαφέρης είπε ότι “χαίρεται που υποδέχεται έναν πετυχημένο άνθρωπο της διαφήμισης, έναν χώρο που και ο ίδιος υπηρέτησε σε νεαρή ηλικία, και εξήρε το πάθος του για δημιουργία, την επινοητικότητά του και την επιτυχία που είχε όλα αυτά τα τελευταία χρόνια, δημιουργώντας θέσεις εργασίας για Έλληνες και ενεργοποιώντας ένα κομμάτι της διαφημιστικής αγοράς - την διαφήμιση επί τροχοφόρων οχημάτων - το οποίο δεν είχε στην Ελλάδα την ανάπτυξη που υπήρξε σε άλλες χώρες της Ευρώπης”.
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου