ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ Ο Κιμούλης εγκατέλειψε την παράσταση λόγω του… Παπακωνσταντίνου!

Σάλο προκάλεσε τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο η Espresso  με δημοσίευμά της... που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα!


Χαρακτηριστικά αναφέρει... ότι ο δημοφιλής ηθοποιός αναγκάστηκε να διακόψει την παράσταση της «Μήδειας» στην Αλεξανδρούπολη και να εγκαταλείψει το κηποθέατρο της πόλης.

Η αιτία όπως έγραψε η Espresso ήταν πως... ο Γιώργος Κιμούλης δεν μπορούσε να «μπει» στον εξαιρετικά δύσκολο ρόλο του, αφού στο διπλανό στάδιο τραγουδούσε την ίδια στιγμή ο –κατά τα άλλα- καλός του φίλος Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

Το δημοσίευμα της  Espresso σαφώς και είναι ανυπόστατο, ενώ διαψεύδει το γεγονός και ο ίδιος ο ηθοποιός.

Εγώ στην Αλεξανδρούπολη είπε...  έπαιζα τη Μήδεια την Τετάρτη 31 Ιουλίου ενώ η συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στη συγκεκριμένη πόλη δόθηκε την Παρασκευή 2 Αυγούστου, όταν εγώ ήμουν στην Καβάλα δηλαδή και έπαιζα στους Φιλίππους.

"Δεν συμπίπτουν οι ημερομηνίες, δεν ισχύουν τα όσα ειπώθηκαν".
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

1 σχόλια :

  1. Δυστυχώς η παραπληροφόρηση σε αυτήν τη χώρα αυξάνεται και πληθύνεται συνεχώς,ντροπή στους συντάχτες που ανάρτησαν δημόσια μία τέτοια δυσφήμιση.Πρώτον η παράσταση του Παπακωνσταντίνου και του Κιμούλη δεν έλαβαν χώρα την ίδια ημέρα ,πραγματοποιήθηκαν με διαφορά 2 ημερών, στην Αλεξανδρούπολη .Δεύτερον στην εν λόγω παράσταση ήμουν θεατής μαζί με πάρα πολύ άλλον κόσμο και σας διαβεβαιώνω ότι τίποτε απο αυτά που δημοσιεύτηκαν δεν συνέβησε. Τέλος μπορώ να σας πω ότι όλο το κοινό του θεάτρου έμεινε αποσβολλομένο απο την εξαιρετική ερμηνεία του κου Κιμούλη και των λοιπών συντελεστών της παράστασης .Ο δε κύριος Κιμούλης μετά το πέρας της παράστασης υπήρξε προ σηνής προς το κοινό, και φωτογραφήθηκε μαζί του!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή