ΕΡΓΑΣΙΑ. ΟΑΕΔ: πώς να βρείτε online εργασία στην Ευρώπη!.....

ΟΑΕΔ: πώς να βρείτε online εργασία στην ΕυρώπηΣτη χώρα μας η μαύρη λίστα των ανέργων κάθε μέρα που περνά, μεγαλώνει. Δυστυχώς, ακόμη και για τους πλέον ικανούς με δυνατά βιογραφικά και εμπειρία, το να βρουν δουλειά δεν είναι εύκολη υπόθεση.
 Οπότε μία εναλλακτική είναι και η αναζήτηση εργασίας σε άλλες χώρες της Ευρώπης, με ισχυρή και αναπτυσσομένη οικονομία, καθώς οι πιθανότητες σαφώς είναι αυξημένες σε σχέση με την Ελλάδα. Ασφαλώς και δεν είναι εύκολη υπόθεση το να εγκαταλείψει ένας νέος, και όχι μόνο, τη χώρα του και να ξεκινήσει από το μηδέν, άγνωστος μεταξύ αγνώστων, να ψάχνει για δουλειά στο Λουξεμβούργο για παράδειγμα.
 Αν και κάποιοι τολμηροί το επιχειρούν, δεν είναι και η πλέον ενδεδειγμένη λύση, αφού συνεπάγεται σημαντικό κόστος, ταλαιπωρία και αμφίβολο αποτέλεσμα. Αυτό λοιπόν που προτείνει ο ΟΑΕΔ και η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Απασχόλησης EURES, είναι να ανεβάσετε το βιογραφικό σας, σε ένα χώρο που σας διαθέτουν αποκλειστικά, για να μπορείτε να το διαχειρίζεστε και παράλληλα να μπορούν να το βλέπουν οι εγγεγραμμένοι εργοδότες στην Ελλάδα και στην Ε.Ε.
 Μάλιστα μέσω της Ευρωπαϊκής Ημερίδας Εργασίας (ΕΗΕ), που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες, στις 6 Οκτωβρίου 2012 και πραγματικά ήτανμια ευκαιρία για υποψηφίους και εργοδότες από ολόκληρη την Ευρώπη να συναντηθούν και να έλθουν σε επαφή. Όμως το ξεχωριστό της εκδήλωσης είναι ότι διεξήχθη και online, οπότε οι ενδιαφερόμενοι είχαν τη δυνατότητα να συμμετέχουν από όπου και αν βρίσκονταν. Δηλαδή και από τον καναπέ του σπιτιού τους. Η Ημερίδα θα διεξαχθεί και φέτος.

Πηγή: amanpoiare.blogspot.com

Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

1 σχόλια :

  1. Δυστυχώς πλέον και στο εξωτερικό πρέπει να έχεις βύσμα για να βρεις δουλειά, με την έννοια πως πρέπει κάποιος γνωστός σου απο εκεί να σε προωθήσει κάπου, γιατί και στις άλλες χώρες υπάρχει πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή