ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ Νέα σύμβαση για το Ιατροκοινωνικό Κέντρο και δράσεις κόστους 268.800€ για τις ευπαθείς ομάδες


Με απόλυτη ευθύνη απέναντι στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας ο Δήμος Δράμας ενισχύει καθημερινά τις κοινωνικές του δομές επιδιώκοντας την αποτελεσματική και απρόσκοπτη λειτουργία των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους Δημότες. Σε μία περίοδο κατά την οποία δοκιμάζονται περισσότερο οι ευπαθείς ομάδες της τοπικής μας κοινωνίας, ο ρόλος του Δήμου Δράμας και της ΔΕΚΠΟΤΑ είναι και οφείλει να είναι παρεμβατικός και ταυτόχρονα ανακουφιστικός.

Στο πλαίσιο αυτό η Δημοτική Επιχείρηση Κοινωνικής Πολιτιστικής και Τουριστικής Ανάπτυξης «Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α.» του Δήμου Δράμας, κατόπιν της υπ. αριθμ. 469/17-06-2013 απόφασης του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης Α.Ε., σύμφωνα με την οποία εγκρίθηκε το πρακτικό της Επιτροπής Διενέργειας του Ανοικτού Δημόσιου Διαγωνισμού «Κέντρα Στήριξης Ρομά και Ευπαθών Ομάδων» και με το οποίο κατακυρώθηκε η Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α. σαν ανάδοχος φορέας για την υλοποίηση της παραπάνω πράξης, ανακοινώνει την συνέχιση της λειτουργίας του Ιατροκοινωνικού Κέντρου Αθιγγάνων Δράμας, του οποίου η λειτουργία είναι καθοριστική για τους Ρομά του Δήμου Δράμας και ιδιαίτερα για τον οικισμό της Φιλίππου.

Από το έργο θα ωφεληθούν 80 Αθίγγανοι, με κόστος δράσεων 268.800,00 ευρώ, διάρκειας δύο ετών από την υπογραφή της σύμβασης, η οποία αναμένεται στο αμέσως προσεχές διάστημα.
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου