ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ Ψήφισμα σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου

Το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου καταγγέλει τον απαράδεκτο τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση επιχειρεί να φιμώσει την δημόσια ραδιοτηλεόραση πετώντας στο δρόμο χιλιάδες εργαζομένους.

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στους αγώνες των εργαζομένων της Ε.Ρ.Α. και καταδικάζουμε τις μεσαιωνικές πρακτικές της τρικοματικής κυβέρνησης σε όλους τους χώρους.
Δηλώνουμε την αντίθεση μας στις τακτικές της διάλυσης και της ισοπέδωσης όλων των οργανισμών δημόσιου και κοινωνικού χαρακτήρα με πρόσχημα τις περικοπές δαπανών κατά τις επιταγές της Τροϊκας. Έτσι αναδεικνύουν τα φερέφωνα τους καταργώντας οποιαδήποτε ελεύθερη φωνή.
Η δημόσια ραδιοτηλεόραση είναι θεματοφύλακας της ελεύθερης ενημέρωσης και κάθε προσπάθεια φίμωσης της θα σκοντάψει στο όραμα και τις προσπάθειες των ελεύθερων και δημοκρατικά σκεπτόμενων συνανθρώπων μας.

Αυτοί που πετάνε στο δρόμο απροκάλυπτα χιλιάδες εργαζόμενους είναι οι ίδιοι που δημιούργησαν αυτό το καθεστώς που τώρα τους φαίνετε σαθρό και βρώμικο και θέλουν να το διαλύσουν στέλνοντας στην ανεργία χιλιάδες συνανθρώπους μας.

Καταδικάζουμε την παράλογη και αυταρχική συμπεριφορά της κυβέρνησης σε χώρους ευαίσθητους όπως η ενημέρωση και η υγεία ( ήδη ανακοινώθηκε το επόμενο χτύπημα με κλείσιμο 13 νοσοκομειακών μονάδων). Δηλώνουμε συμπαραστάτες σε κάθε σας βήμα όπου κι όποτε χρειαστεί.
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου