ΡΟΔΟΠΗ Ξεκινούν από βδομάδα οι κατασκηνώσεις της Μητρόπολης Μαρωνείας & Κομοτηνής

Διακόσια πενήντα αγόρια και κορίτσια Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, θα συμμετάσχουν φέτος στις τέσσερις κατασκηνωτικές περιόδους των Εκκλησιαστικών Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής, από .την 1η μέχρι και την 31η Ιουλίου.

Στις κατασκηνώσεις της Μητρόπολης, οι οποίες λειτουργούν από το 1961 προσφέροντας και στηρίζοντας την τοπική νεολαία, δίδεται η ευκαιρία για επικοινωνία και δημιουργική συνεργασία της Εκκλησίας με τη νέα γενιά, με βασικό σκοπό να μορφωθεί στις παιδικές ψυχές ο Χριστός.

Η Εκκλησία σκύβει με απόλυτο σεβασμό πάνω στις ευαίσθητες παιδικές ψυχές, προσπαθώντας να μεταδώσει την ομορφιά και το νόημα της Χριστιανικής Ζωής.

Το πρωινό ξύπνημα, η προσευχή, η έπαρση της σημαίας, η μελέτη, οι ομαδικές εργασίες, το φαγητό, οι αθλοπαιδιές, το θαλάσσιο μπάνιο, το παιχνίδι, ἡ ψυχαγωγία, ὁ περίπατος, οι συναντήσεις ομάδων, εξασφαλίζουν μια άνετη και ευχάριστη κοινωνική συμβίωση.

Εχέγγυο των παραπάνω, συνιστούν η υπευθυνότητα και η κατάρτιση των στελεχών και των κυριών των κατασκηνώσεων, που διακονούν ανιδιοτελώς τους προαναφερθέντες σκοπούς.

Οι εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων βρίσκονται στην ακτή του Αγίου Χαραλάμπους Μαρώνειας, μέσα σε ένα τοπίο εξαιρετικού φυσικού κάλλους.
Πληροφορίες δίδονται από τις ενορίες.

Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου