ΚΑΒΑΛΑ Ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ άκουσε τα προβλήματα του νομού

Ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Δημήτρης Παπαγιαννίδης ήταν χθες το μεσημέρι στην Καβάλα, στο πλαίσιο περιοδείας του στη Βόρεια Ελλάδα. Επισκέφθηκε το ΕΚΑΒ Καβάλας, συναντήθηκε και με την διοικητή του Νοσοκομείου Σταυρούλα Μπουσμουκίλια. Συνεργάσιμος κι ενημερωμένος (αν και καινούργιος) υποσχέθηκε να προσπαθήσει να βρει επιπλέον προσωπικό ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα με το ασθενοφόρο του Κ.Υ. Ελευθερούπολης.

Υποσχέθηκε επίσης να κάνει ότι μπορεί για να βγει βάρδια του έστω τα τριήμερα Παρασκευή-Κυριακή στην δυτική πλευρά του Νομού, δηλαδή στη Τούζλα. Ζήτησε βοήθεια από το Νοσοκομείο αλλά και από την τοπική αυτοδιοίκηση. Όπως είπε μέσα στους επόμενους 12 μήνες θα αντικατασταθούν τα παλιά ασθενοφόρα, στα πλαίσια διαγωνισμού προμήθειας νέων από το ΕΣΠΑ.

 Όσο για το επικουρικό προσωπικό (συμβασιούχοι), εδώ υπάρχει ένα ακόμη ελληνικό παράδοξο. Τέτοιο θα υπάρξει για το Καλοκαίρι. 10 υπολογίζονται να ενισχύσουν το ΕΚΑΒ Καβάλας. Ενώ όμως το προσωπικό χρειάζεται για το Καλοκαίρι και την αυξημένη τουριστική κίνηση, η πρόσληψη του θα γίνει τον Αύγουστο. Δηλαδή στο τέλος του Καλοκαιριού. Στην σύσκεψη που έγινε χθες στο Νοσοκομείο προτάθηκε να λειτουργεί το πολυιατρείο στην Τούζλα. Αρκεί να βρεθούν γιατροί για τις εφημερίες.
proininews.gr
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου